Poti iz stiske

Poti iz stiske - Albina Kokot | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Albina Kokot
DIMENZIJA
3,31 MB
IME DATOTEKE
Poti iz stiske.pdf
ISBN
8413495811807

OPIS

Če verjamete, da zmorete, ali če v to ne verjamete, v obeh primerih imate prav. Vendar vam svetujem, da bodite kot čmrlj! Znanstveniki so namreč dokazali, da čmrlj nikakor ne more leteti, ker ima premajhna krila in pretežek trup; a vendarle leti, ker na srečo ne ve, da leteti sploh ne more! Torej za reševanje težav potrebujemo veliko vere v samega sebe. A ker smo vendarle veliko več kot čmrlji, verjamem, da več kot imamo znanja, lažje krmarimo barko svojega življenja tako, da bo kljub viharju in slabemu vremenu, pristala tam, kjer si želimo. In ta priročnik vam ponuja veliko enostavnih rešitev tudi za velike težave. To, kar smo in kjer smo danes, je posledica preteklih odločitev in dejanj. To, kar bomo v prihodnosti, pa bo posledica odločitev in dejanj, ki jih sprejemamo sedaj. Naša preteklost je lahko razlog za naše današnje stanje, nikakor pa ne sme in ne more biti izgovor, da ne bi imeli drugačne prihodnosti. Svoje preteklosti ne moremo spremeniti niti ne moremo v njej živeti, hkrati pa se na milijone ljudi prepira in trpi zaradi nje. Čas je, da potegnete črto in greste naprej, s pogledom uprtim v lepši in srečnejši jutri. In nikar ne čakajte na obisk motivacije, da se boste lahko premaknili! Če boste čakali na pravo voljo, boste dolgo čakali. Prisilite se v akcijo in motivacija se bo hitro pridružila. In vztrajajte! »Težje, kot je splezati na vrh, lepši bo razgled z vrha.« (Jason Evert) Priložena zgoščenka.

ali e-mail: [email protected] OZRK Novo mesto, Ul. Založnik o knjigi Knjižno delo Kristine Martelanc Vzponi iz brezna stiske v sklopu devetih zgodb razgrinja široko paleto problemov družbeno zapostavljenih posameznikov, obremenjenih s psihološkimi težavami, ki jih povzročajo posilstvo, droge, alkohol, družinski konflikti in nerazumevanje okolja.

Znanstveniki so namreč dokazali, da čmrlj nikakor ne more leteti, ker ima premajhna krila in pretežek trup; a vendarle leti, ker na srečo ne ve, da leteti sploh ne more. Poti iz stiske: Kako si lahko pomagam sam, kadar sem v stiski? 26.00 € 24.70 € Priročnik za samopomoč s posnetkom hipnoterapije za krepitev samozavesti in notranjega miru. PRIPOROČAMO: *Poti iz stiske: Kako si lahko pomagam sam, kadar sem v stiski?* Avtorica Albina Kokot, svetovalka realitetne terapije, terapevtka medicinske hipnoze, mojstrica NLP, certificiran mojster praktik hipnoze in diplomirana medicinska sestra z dolgoletnim stažem v Psihiatrični bolnišnici Vojnik, je svoje znanje in izkušnje z delom - z ljudmi v različnih stiskah, strnila v knjigo ... PRIPOROČAMO: *Poti iz stiske: Kako si lahko pomagam sam, kadar sem v stiski?* Avtorica Albina Kokot, svetovalka realitetne terapije, terapevtka medicinske hipnoze, mojstrica NLP, certificiran mojster praktik hipnoze in diplomirana medicinska sestra z dolgoletnim stažem v Psihiatrični bolnišnici Vojnik, je svoje znanje in izkušnje z delom - z ljudmi v različnih stiskah, strnila v knjigo ... Priročnik za samopomoč s posnetkom hipnoterapije za krepitev samozavesti in notranjega miru. Nihče, prav nihče ne utone zato, ker je padel v vodo, ampak zato, ker je bil predolgo v njej.

POVEZANE KNJIGE