Popoln vodnik po barvni harmoniji - izdaja Pantone®

Popoln vodnik po barvni harmoniji - izdaja Pantone® - Leatrice Eiseman | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Leatrice Eiseman
DIMENZIJA
8,13 MB
IME DATOTEKE
Popoln vodnik po barvni harmoniji - izdaja Pantone®.pdf
ISBN
4322893538942

OPIS

Eden najbolje prodajanih referenčnih vodnikov za oblikovalce, študente, učitelje in nasploh vse, ki jih zanima svet barv je v tokratni izdaji še izboljšan. Avtorica vodnika je dolgoletna strokovnjakinja za barve Leatrice Eiseman, izvršilna direktorica Inštituta za barve Pantone. Njeno besedilo je polno informacij in bogato z navdihi, sama je izbrala tudi nove fotografije, poleg tega pa se knjiga ponaša s povsem svežo vizualno podobo. In ne samo to: avtorica je vsako od tridesetih izbranih barvnih palet – od aktivne do zemeljske, od odločne do urbane – ilustrirala s 36 kombinacijami Pantonovih barv, tako da so vplivnost, pestrost in neomejene možnosti izbire barv postale oblikovalcem bolj dostopne in uporabne kot kadarkoli prej. Knjiga je dopolnjena tudi s poglavji o barvnih trendih in napovedih, o tem, kaj naše najljubše – in najmanj priljubljene – barve povedo o nas, o sporočanju z barvami, njihovih pravilnih sorazmerjih in posebnih učinkih. S premišljeno izbiro barv lahko ustvarimo želeno razpoloženje v bivalnih in delovnih prostorih, pri izdelkih in na trgu. Kako z barvami prčaramo najrazličnejše razpoloženjske odtenke, pa je tudi osrednja tema te knjige

Poglejmo natančneje Pantonov izbor top jesenskih barv 2016 in nekaj načinov, kako jih dodati v svoj dom v tej sezoni. Popoln vodnik po barvni harmoniji 107; Post in celostna hrana človeka 117; Poučevanje strategij zapisovanja v šoli 64; Poznavanje novih znakov kakovosti na embalaži živil med osnovnošolci 121; Praktični vidiki športne psihologije 154; prevodi, translations Luan Morina ... et al.] 131 Popoln vodnik po barvni harmoniji : strokovni pregled barv za profesionalne rezultate / [besedilo] Leatrice Eiseman ; [prevod Jana Lavtižar].

natis. Leatrice Eiseman: Popolni vodnik po barvni harmoniji. Izdaja PANTONE.

POVEZANE KNJIGE