Pogovori v Tuskulu

Pogovori v Tuskulu - Mark Tulij Ciceron | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mark Tulij Ciceron
DIMENZIJA
6,30 MB
IME DATOTEKE
Pogovori v Tuskulu.pdf
ISBN
7119639081661

OPIS

Pogovori v Tuskulu, filozofski razmisleki v petih knjigah iz leta 44 pr. Kr., so nastali v času Ciceronovega prisilnega umika iz politike, ko ga je zadela še smrt edine hčerke Tulije. Ta spis komentatorji označujejo za »eno izmed največjih Ciceronovih filozofskih del«, za enega njegovih »najelegantnejših spisov« oziroma za »sumo vse antične etike«.

Ta spis komentatorji označujejo za »eno izmed največjih Ciceronovih filozofskih del«, za enega njegovih ... Založnik o knjigi. Pogovori v Tuskulu, filozofski razmisleki v petih knjigah iz leta 44 pr.

Kr., so nastali v času Ciceronovega prisilnega umika iz politike, ko ga je zadela še smrt edine hčerke Tulije. Ta spis komentatorji označujejo za »eno izmed največjih Ciceronovih filozofskih del«, za enega njegovih »najelegantnejših spisov« oziroma za »sumo Pogovori v Tuskulu, filozofski razmisleki v petih knjigah iz leta 44 pr.

POVEZANE KNJIGE