Poglej, kaj skrivata sadje in zelenjava

Poglej, kaj skrivata sadje in zelenjava - Iveta Pari | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Iveta Pari
DIMENZIJA
7,2 MB
IME DATOTEKE
Poglej, kaj skrivata sadje in zelenjava.pdf
ISBN
4487614428920

OPIS

Če knjigo preberete skupaj z otroki, se bo prav gotovo malo spremenil način, kako narežete sadje in zelenjavo. Otroci se bodo naučili prepoznati različno sadje in zelenjavo tudi od znotraj, ne le od zunaj. Poleg tega, da ta knjiga razkriva lepoto sadja in zelenjave, otroke tudi nauči pravega imena za vsako vrsto. Prepustite se igri in pokukajte, kaj se skriva pod vsakim od zavihkov. V tej knjigi najdete: - 20 sadežev,- 20 različnih vrst zelenjave,- 40 okenc z zavihki,- več kot 80 ilustracij, - veliko zabave.

Zato smo že takoj na začetku ločili sadje in zelenjavo. Prav zelenjava bo namreč tista, ki bo telesu priskrbela zgoraj omenjene hranilne snovi.

A če bi koga vprašali, kakšna je razlika med sadjem in zelenjavo, bi bil v določenem stanju in bi lahko v najboljšem primeru navajal primere vsakega. V torek naj bo kaj belega - recimo kisla repa. V sredo pa kaj rumenega ali oranžnega - lahko je to sladek krompir.

POVEZANE KNJIGE