Otroške bolezni

Otroške bolezni - Maria Treben | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maria Treben
DIMENZIJA
8,35 MB
IME DATOTEKE
Otroške bolezni.pdf
ISBN
3274461919529

OPIS

V tej knjigi so poleg namigov za uporabo zdravilnih zelišč pri otroških boleznih zbrani tudi primeri uspešnega zdravljenja, nasveti za preprečevanje bolezni, napotki za prehranjevanje otrok, koristne informacije o zdravilnih zeliščih in domačih zdravilih ter ilustriran seznam zdravilnih zelišč. V glavnem delu knjige so najpogostejša obolenja navedena po abecednem vrstnem redu, kar vam bo omogočalo, da boste zlahka poiskali želeno informacijo.

Znaki bolezni so bolečine v trebuhu, bruhanje in driska, vročina. Bolniki izločajo bakterije z blatom, včasih tudi z izbruhano vsebino.

Prebrali boste lahko številne nasvete za preprečevanje bolezni. Koristni bodo napotki za prehranjevanje otrok. Za vse nalezljive bolezni velja, da je treba ukrepati takoj in preprečiti njihovo širjenje.

POVEZANE KNJIGE