Območje brez signala

Območje brez signala - Robert Perišić | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Robert Perišić
DIMENZIJA
3,80 MB
IME DATOTEKE
Območje brez signala.pdf
ISBN
4447854096762

OPIS

V zahojen, od sveta pozabljen kraj N. prideta človeka, da bi zbujala upanje. Spoznamo vse, od delavcev do finančne elite, od natakaric do menedžerk, od domačinov do tujcev. Perišić spretno prepleta lokalne in globalne ter sedanje in pretekle zgodbe, saj je njegov dogajalni prostor izjemno pester in se razteza vse od Sibirije do Zagreba. Robert Perišić je duhovit in šarmanten pripovednik, ki bralca ves čas navdušuje s sočnimi domislicami in dovtipi, ob tem pa ga spretno ovija s pripovednimi nitmi, ki se zrahljajo šele v sklepnem poglavju. »Robert Perišić je luč, ki sveti z inteligenco in ironijo ter nam govori, da povojna Hrvaška ne le obstaja – ampak je pomembna.« - Jonathan Franzen o avtorju Robert Perišić (1969) je ugledno ime hrvaške književne in časnikarske scene. Svojo literarno pot je začel kot pesnik in pisec kratke proze, s svojim romanesknim prvencem Naš človek na terenu pa je postal eden najuglednejših in mednarodno najbolj prepoznavnih sodobnih hrvaških avtorjev.

Spoznamo vse, od delavcev do finančne elite, od natakaric do menedžerk, od domačinov do tujcev. ... Robert Perišić: Območje brez signala Beletrina, Ljubljana, 2018 505 str., prevod: Urban Vovk, 29 € + + + + Območje brez signala; Područje bez signala.

Perišić spretno prepleta lokalne in globalne ter sedanje in pretekle zgodbe, saj je njegov dogajalni ... Dinamično območje. Območje signala se izračuna z razliko med višjo in nižjo glasnostjo, ki je izražena v decibelih.

POVEZANE KNJIGE