Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih ...

Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih ... - Sanja Lončar | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sanja Lončar
DIMENZIJA
12,60 MB
IME DATOTEKE
Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih ....pdf
ISBN
4778436115058

OPIS

V zadnjih desetih letih se je poraba analgetikov v Sloveniji povečala za kar 53 %! Med desetimi najbolj pogosto predpisanimi zdravili v letu 2016 je kar 5 protibolečinskih zdravil! Pa bo naše življenje zato res postalo lažje ali se bomo kmalu znašli v še večjih težavah, ko nam bodo močne učinkovine poškodovale še želodec, jetra in ledvice? Odgovor na ta vprašanja boste lahko prebrali v novem priročniku iz edicije Preverjene naravne rešitve: Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih …

Naravna zdravila. V zadnjih desetih letih se je poraba analgetikov v Sloveniji povečala za kar 53 %! Med desetimi najbolj pogosto predpisanimi zdravili v letu 2016 je kar 5 protibolečinskih zdravil! Odgovor na ta vprašanja boste lahko prebrali v novem priročniku iz edicije Preverjene naravne rešitve: Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih … Ali obstaja drugačna, manj tvegana rešitev? Naravne rešitve, ki so po krivici odrinjene na stran, zmorejo veliko več, kot si predstavljamo. Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih … Za povečavo kliknite na sliko V zadnjih desetih letih se je poraba analgetikov v Sloveniji povečala za kar 53 %! Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih… 29.90 € 28.40 € V zadnjih desetih letih se je poraba analgetikov v Sloveniji povečala za kar 53 %! Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih… V zadnjih desetih letih se je poraba analgetikov v Sloveniji povečala za kar 53 %! Med desetimi najbolj pogosto predpisanimi zdravili v letu 2016 je kar 5 protibolečinskih zdravil! Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih … € 29.90 Med 10 najbolj pogosto predpisanimi zdravili v letu 2016 v Sloveniji je kar 5 protibolečinskih tablet. Pa bo naše življenje zato res postalo lažje ali se bomo kmalu znašli v še večjih težavah, ko nam bodo močne učinkovine poškodovale še? Odgovor na ta vprašanja boste lahko prebrali v novem priročniku iz edicije Preverjene naravne rešitve: Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih … Sanja Lončar CIP - Kataložni zapis o publikaciji Narodna in univerzitetna knjižnica, Ljubljana 616.7-009.7:615.8(035) LONČAR, Sanja, 1965 Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici... Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih...Published on Aug 17, 2018 V zadnjih desetih letih se je poraba analgetikov v Sloveniji povečala za kar 53 %! Odgovor na ta vprašanja boste lahko prebrali v novem priročniku iz edicije Preverjene naravne rešitve: Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih … Sorodne knjige Zeliščni vrt Domača lekarna Janko Rode 23,00 € Dodaj v košarico Naravne rešitve za bolečine v mišicah | Sanja Lončar - V zadnjih desetih letih se je poraba analgetikov v Sloveniji povečala za kar 53 %! Med desetimi najbolj pogosto predpisanimi zdravili v letu 2016 je kar 5 protibolečinskih zdravil! Sanja Lončar: NARAVNE REŠITVE ZA BOLEČINE v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih … 15 november 2018 Brez komentarja V četrtek, 15.

Revmatične težave. Za revmatične težave gre običajno, ko bolečino čutite v sklepu ali mišici, ki je bila lahko že kdaj poškodovana.

POVEZANE KNJIGE