Mednarodni klasifikacijski sistem za poimenovanje tal 2014

Mednarodni klasifikacijski sistem za poimenovanje tal 2014 Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
7,39 MB
IME DATOTEKE
Mednarodni klasifikacijski sistem za poimenovanje tal 2014.pdf
ISBN
1794217079830

OPIS

To delo je popravljena in posodobljena različica poročil World Soil Resources Reports št. 84 in 103 ter predstavlja mednarodni klasifikacijski sistem tal. Vsaka tla je mogoče dodeliti eni izmed 32 referenčnih skupin tal, kot so definirane v pričujočem besedilu. Nato lahko tla dodatno opredelimo z naborom kvalifikatorjev. Končni rezultat je ime tal, iz katerega lahko razberemo informacije o genezi tal, talnih ekoloških funkcijah in lastnosti tal, ki so pomembne za rabo tal in gospodarjenje z njimi. Isti sistem, rahlo prilagojen, lahko uporabljamo tudi za poimenovanje enot na legendah zemljevidov tal, s čimer pridobimo relevantne prostorske informacije. Ob prilagajanju nacionalnih klasifikacijskih sistemov, WRB olajša primerjave med podatki o tleh po celem svetu.

Pričujoči učbenik podaja osnove fizične geografije ... Mednarodni klasifikacijski sistem za poimenovanje tal 2014. Oddelek za geografijo.

Oddelek za geografijo. Kamniška Bistrica - geografska podoba gorske doline. Mednarodni klasifikacijski sistem za poimenovanje tal 2014.

POVEZANE KNJIGE