Ljubosumen sem!

Ljubosumen sem! - Kay Barnham | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kay Barnham
DIMENZIJA
11,74 MB
IME DATOTEKE
Ljubosumen sem!.pdf
ISBN
6801217142821

OPIS

Lučka vedno najde način, kako pomagati. Prijateljici pomaga, da ni tako jezna, ker gre brat lahko pozneje v posteljo, in drugi predlaga, kako se znebiti ljubosumja zaradi najnovejše igrače. Ko pa je v šoli športni dan, je Lučka tista, ki je ljubosumna. Se bo spomnila svojih nasvetov, kako se spopasti z ljubosumjem? Zbirka knjig o čustvih otrokom pomaga razumeti čustva in se z njimi spopasti na opogumljajoč način.

Nekatere študije kažejo, da ljubosumje pri ženskah in moških sprožajo različni razlogi. Ljubosumen je na to, kar pripada njemu; čaščenje in služenje pripadata le njemu in ju moramo dajati samo njemu. Mogoče nam bo praktičen primer pomagal razumeti razliko.

Ladjice, avtomobile in lokomotive so iz mojega predala postavili v škatlo. In sploh nisem ljubosumen.... Ljubosumen sem na svoje samostojne prijatelje in se jim občasno poskušam maščevati.

POVEZANE KNJIGE