Leninov park (2. del serije o Tarasu Birsi)

Leninov park (2. del serije o Tarasu Birsi) - Tadej Golob | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tadej Golob
DIMENZIJA
9,75 MB
IME DATOTEKE
Leninov park (2. del serije o Tarasu Birsi).pdf
ISBN
1806169550617

OPIS

Nova kriminalka avtorja uspešnice Jezero V majhnem parku sredi Ljubljane odkrijejo truplo ženske, ustreljene v glavo. Dan kasneje na enak način umre moški na Metelkovi. Sta umora povezana? Ljubljana se kuha v vročinskem valu, v Sloveniji se po volitvah vzpostavlja nova oblast, Taras Birsa pa ima že brez tega dovolj svojih težav. UMOR V LJUBLJANI»Zakaj bi kdo ustrelil ostarelo brezdomko?«»Nekateri ne marajo klošarjev.«»Konkretno?«»Ste videli plakate proti beguncem, inšpektor? In kaj je begunecdrugega kot brezdomec?«

Med drugim je znan po obsežnih in odmevnih intervjujih v reviji Playboy, kolumnah, alpinističnih zapisih pa tudi alpinističnih dosežkih. .

Trenutno se zdravi v UKC Ljubljana. Njegovo zdravstveno stanje je po besedah legendarnega slovenskega alpinista Vikija Grošlja resno, a ... Jezero - broširano (Kresnik nominacija 2017) 1.

POVEZANE KNJIGE