Leninov park (2. del serije o Tarasu Birsi)

Leninov park (2. del serije o Tarasu Birsi) - Tadej Golob | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tadej Golob
DIMENZIJA
11,32 MB
IME DATOTEKE
Leninov park (2. del serije o Tarasu Birsi).pdf
ISBN
6002858361375

OPIS

Nova kriminalka avtorja uspešnice Jezero V majhnem parku sredi Ljubljane odkrijejo truplo ženske, ustreljene v glavo. Dan kasneje na enak način umre moški na Metelkovi. Sta umora povezana? Ljubljana se kuha v vročinskem valu, v Sloveniji se po volitvah vzpostavlja nova oblast, Taras Birsa pa ima že brez tega dovolj svojih težav. UMOR V LJUBLJANI»Zakaj bi kdo ustrelil ostarelo brezdomko?«»Nekateri ne marajo klošarjev.«»Konkretno?«»Ste videli plakate proti beguncem, inšpektor? In kaj je begunecdrugega kot brezdomec?«

Sredi decembra pa je izšel četrti del kriminalke o inšpektorju Tarasu Birsi. Težko bi nosila bolj aktualen naslov - Virus. Tadej Golob pripravlja že četrti del kriminalne serije o inšpektorju Tarasu Birsi, ki je obnorel slovenske bralce.

del serije o Tarasu Birsi. V majhnem parku sredi Ljubljane odkrijejo truplo ženske, ustreljene v glavo.

POVEZANE KNJIGE