Kurkuma in vanilija

Kurkuma in vanilija - Beba Splichal, Hana Splichal | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Beba Splichal, Hana Splichal
DIMENZIJA
8,47 MB
IME DATOTEKE
Kurkuma in vanilija.pdf
ISBN
6700074645387

OPIS

Knjiga Kurkuma in vanilija; Kulinarično potovanje po Indiji, zajema 72 veganskih receptov, 47 zgodb, 18 krajev in 118 fotografij. Dnevniški zapisi in recepti so zbrani z najinih šestih potovanj po Indiji, od juga proti severu in počez. Večkrat sva se vračali v iste kraje, ki so nama še posebno ljubi. Potovali sva sami, včasih tudi s prijatelji, ki se jim iz srca zahvaljujeva za družbo. Tudi če niso omenjeni, se bodo lahko našli v zgodbah. Zahvala gre tudi tistim, ki so nama omogočili potovanje, skrbeli za muce in kužke, ko naju ni bilo doma, Haninim učiteljem, ki so ji dovolili pogoste in dolge odsotnosti, vsem, ki so naju spremljali v mislih in brali najine dnevnike po elektronski pošti. Originalne recepte, večinoma vegetarijanske, sva v domači kuhinji spremenili v veganske in pri tem uporabljali le ekološke sestavine. - Beba in Hana Splichal

A na tej poti sva bili predvsem učenki dragocenih ljudi, ki so naju spustili v svoje kuhinje in delili z nama čudežnost svoje dežele. Recepte in občutke sva prinesli domov, jih zapisali v ... Kurkuma in vanilija - Kulinarično potovanje po Indiji.

Potopisni del zajema 18 krajev in 47 osebnih, doživetih zgodb, ki spominjajo na blogovski način pisanja. Kurkuma-latte se lahko pripravi na 2 različna načina: Enostavna priprava: 1 žlička kurkuma-latte (približno 2 g) vmešajte v 200 ml mleka (najbolje se prilega rastlinsko mleko), pogrejte in po želji dodajte agavin sirup, med ali kokosov sladkor. Burbonska Vanilija - premium Poreklo Madagaskar Opis Vanilja ima izredno prijeten vonj in sladkoben okus. Gre za dišavno začimbo, ki jo pridelujejo iz strokov orhidej vrste Vanilla planifolia.

POVEZANE KNJIGE