Kurkuma in vanilija

Kurkuma in vanilija - Beba Splichal, Hana Splichal | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Beba Splichal, Hana Splichal
DIMENZIJA
8,92 MB
IME DATOTEKE
Kurkuma in vanilija.pdf
ISBN
2745728064483

OPIS

Knjiga Kurkuma in vanilija; Kulinarično potovanje po Indiji, zajema 72 veganskih receptov, 47 zgodb, 18 krajev in 118 fotografij. Dnevniški zapisi in recepti so zbrani z najinih šestih potovanj po Indiji, od juga proti severu in počez. Večkrat sva se vračali v iste kraje, ki so nama še posebno ljubi. Potovali sva sami, včasih tudi s prijatelji, ki se jim iz srca zahvaljujeva za družbo. Tudi če niso omenjeni, se bodo lahko našli v zgodbah. Zahvala gre tudi tistim, ki so nama omogočili potovanje, skrbeli za muce in kužke, ko naju ni bilo doma, Haninim učiteljem, ki so ji dovolili pogoste in dolge odsotnosti, vsem, ki so naju spremljali v mislih in brali najine dnevnike po elektronski pošti. Originalne recepte, večinoma vegetarijanske, sva v domači kuhinji spremenili v veganske in pri tem uporabljali le ekološke sestavine. - Beba in Hana Splichal

Sestavine iz knjige dobite v bolje založenih trgovinah, omamno barviti recepti so pripravljeni na rastlinski osnovi. Naj v domači kuhinji zadiši po začimbah, sandolovini in jasminu.

Bio mešanica začimb kurkuma latte z ingverjem Sonnentor, 60 g. PRIPRAVEK ZA NAPITEK KURKUMA LATTE vanilija, 60 g Sestavine iz eko. pridelave: kurkuma 54%, cimet, kakav, ingver, vanilija 5%, sladki les, črni poper.

POVEZANE KNJIGE