Kraj tišine

Kraj tišine - Tessa Afshar | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tessa Afshar
DIMENZIJA
12,44 MB
IME DATOTEKE
Kraj tišine.pdf
ISBN
7735306352462

OPIS

Ganljiva, navdihujoča in spodbudna zgodba o trpljenju, resnični ljubezni in življenjskih bitkah ženske iz 1. stoletja. Eliana, mlado dekle, se počuti krivo za smrt edinega brata Jožefa, ki je umrl, medtem ko je pazila nanj. S trdim delom za očeta, ki je trgovec z razkošnim blagom in s skrbjo za svojo družino si poskuša pridobiti odpuščanje. A zgodi se še ena tragedija in Eliana mora prevzeti vse očetove posle. Smisel za oblikovanje in trgovanje ji prinese neverjeten uspeh, toda ne pomiri njenega nemira. Razdere zaroko z edinim moškim, ki ga je kdaj ljubila. Nato zboli in ostane povsem sama.Noben zdravnik je ne more pozdraviti. Nikogar ni. Potem pa sliši govorice o nekem moškem iz Nazareta, ki te lahko ozdravi samo z dotikom. Ali je po vseh teh letih trpljenja in razočaranja sploh mogoče, da ti nekdo pozdravi telo, srce in dušo?

Storitev vam ponuja različne poglede na izbrani kraj. Prvi pogled je navaden zemljevidz označenimi ulicami in cestami. Zdi se, da lebdijo na razgledni terasi med nebom in zemljo, v kraljestvu miru in tišine.

Nakon što im je uništen siguran doma, Evelyn i njezino troje djece kreću dalje u nepoznati svijet, u kojem je čak i najmanji zvuk znači smrt. Pokušavaju pronaći druge preživjele i proširiti svoja nova saznanja o tome kako ubiti ta stvorenja. Mjesto tišine 2 se nastavlja na kraj prvog dijela.

POVEZANE KNJIGE