Kraj tišine

Kraj tišine - Tessa Afshar | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tessa Afshar
DIMENZIJA
10,5 MB
IME DATOTEKE
Kraj tišine.pdf
ISBN
3884487046262

OPIS

Ganljiva, navdihujoča in spodbudna zgodba o trpljenju, resnični ljubezni in življenjskih bitkah ženske iz 1. stoletja. Eliana, mlado dekle, se počuti krivo za smrt edinega brata Jožefa, ki je umrl, medtem ko je pazila nanj. S trdim delom za očeta, ki je trgovec z razkošnim blagom in s skrbjo za svojo družino si poskuša pridobiti odpuščanje. A zgodi se še ena tragedija in Eliana mora prevzeti vse očetove posle. Smisel za oblikovanje in trgovanje ji prinese neverjeten uspeh, toda ne pomiri njenega nemira. Razdere zaroko z edinim moškim, ki ga je kdaj ljubila. Nato zboli in ostane povsem sama.Noben zdravnik je ne more pozdraviti. Nikogar ni. Potem pa sliši govorice o nekem moškem iz Nazareta, ki te lahko ozdravi samo z dotikom. Ali je po vseh teh letih trpljenja in razočaranja sploh mogoče, da ti nekdo pozdravi telo, srce in dušo?

Sodelavka iz Mlekarne Celeiaqm9bd Zemljevid (map) občine TIŠINA in seznam krajev v občini. TIŠINA Zemljevid - TIŠINA map.

Tessa Afshar Prevod: Irena Modrijan Založba: Družina Število strani: 320 Leto izdaje: 2018 ISBN: 978-961-04-0466-8 Mere: 140 x 210 mm Vezava: mehka Kraj tišine. Ljubljana, Družina, 2018.

POVEZANE KNJIGE