Ko ima življenje žur

Ko ima življenje žur - Minka Gantar | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Minka Gantar
DIMENZIJA
10,38 MB
IME DATOTEKE
Ko ima življenje žur.pdf
ISBN
4461762287890

OPIS

Nova uspešnica Minke Gantar, avtorice domačega bestsellerja Ko imajo hormoni žur! Vsak izmed nas vpliva na okolico, vsak izmed nas se dotika ljudi. Ni pomembno, kako pomembno delo opravljate, ni pomembno, kakšen naziv imate … Nihče izmed nas ne živi sam in vsak izmed nas se dotika ljudi. Vse, kar boste vi naredili v svojem življenju, bo imelo vpliv. Mogoče se niti ne zavedate, kakšen vpliv. Vojne se bodo zaključile, ko bomo mi vzpostavili mir. Jaz v sebi, ti v tebi. Tekmovalnost in razdor ne bosta več potrebna, ker razdora ne bomo več nosili v sebi. To, kar nosimo v svojem srcu, sejemo, sevamo, prenašamo v svet okoli sebe. In ko v srcu nosiš mir, ga trosiš okoli sebe. Ko ceniš sebe, ne tekmuješ; ko spoštuješ sebe, spoštuješ druge, ko si zvest sebi, imaš lahko partnerski odnos, ki temelji na zvestobi; ko delaš stvari, ki te osrečujejo, se bo tvoja sreča zlivala na svet okoli tebe. In tako se bo širil val sreče … od srca do srca – ker vsak vpliva na svet okoli sebe! KAZALO VSEBINE: - DNK duše- Kaj je homocistein?- Hormon neprestane lakote in gluten- Zakaj pomanjkanje silicija in sončnega hormona vitamina D3 vodi v bolezen?- Rešite se teže karme- Napoj dolgoživosti- Osvobodite se!

Spominjajo se, da so ameriški vojaki radi veliko pili. Roman Resnica ima tvoje oči se namreč začne v zadnjih koledarskih dneh leta, ko glavni junak, uspešni elektroinženir, v petek pred prazniki po štiridesetih letih dela še zadnjič odide v Ima sicer idejo, kaj bo počel v naslednjem obdobju svojega bivanja, vendar ima življenje z njim druge načrte. Življenje moje glasba je. Ko sem bila dekletce.

Ko sem bila dekletce. so vsi me spraševali življenje moja glasba je.

POVEZANE KNJIGE