Knjiga o otrocih

Knjiga o otrocih - Osho | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Osho
DIMENZIJA
10,62 MB
IME DATOTEKE
Knjiga o otrocih.pdf
ISBN
6613112808598

OPIS

Otroci imajo pristno svobodo. Radostni so, igrivi in naravno ustvarjalni. A ko odrastejo, je večina otrok žrtvovana bogovom »storilnosti« in lepega vedenja do te mere, da ostane samo nostalgija za otroštvom. Osho pravi: »Otroške izkušnje večino ljudi preganjajo vse življenje. Spet jih hočejo – tisto nedolžnost, začudenost, lepoto.« In vsak rod odraslih lahko priseže – z najboljšimi nameni –, da ne bo ponavljal napak preteklosti, vendar se neizogibno znajde v položaju, ko prihajajočim rodovom vsiljuje svoje podedovane omejitve. Ta knjiga želi spodbuditi »gibanje za osvoboditev otrok«, ki naj bi uničilo stare vzorce ter ustvarilo priložnosti za popolnoma nov način sporazumevanja med ljudmi. Je vodič, ki želi odraslim pomagati ozavestiti njihove lastne privzgojene vzorce vedenja in razmišljanja, ko so v stiku s svojimi otroki. S tem zavedanjem se lahko naučijo, kdaj otroka zavarovati in mu biti v oporo, in kdaj se umakniti, da bi se lahko razcvetel in izkoristil vse svoje zmožnosti ter bil kar se da radosten.

... Za moje pojme je večina knjig o vzgoji čist zadaj za časom in ne vplivajo na vzgojo, mislim ne dosežeš nobenih rezultatov, če se po njih ravnaš, kvečjemu včasih lahko kakšne od njih celo škodijo otroku s kakšnimi tezami. Pa sem veliko tega preizkušala v praksi na veliko otrocih.

Redna cena: 19,90 € Vsak trenutek življenja bi moral biti prežet z dragoceno ustvarjalnostjo. Vseeno je, kaj ustvarjate - lahko zgolj gradove iz mivke na plaži, ampak vse, kar storite, naj izvira iz vaše ... Knjiga o otrocih.

POVEZANE KNJIGE