Imenuj zrak

Imenuj zrak - Bojan Sedmak | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bojan Sedmak
DIMENZIJA
8,72 MB
IME DATOTEKE
Imenuj zrak.pdf
ISBN
4591845909729

OPIS

Bojan Sedmak Imenuj zrak, Zavod Volosov hram, 2019, naslovnica knjige O kakovosti takšnih pesmi se ni za izrekati, saj so te pesmi uglaševalke zračnih tokov in vrtincev, ki jih njihovi smisli oziroma vsebinske gmote odzračijo v vse daljave. Bojan Sedmak je z zbirko Imenuj zrak brez dvoma pokazal, da je dosegel pesniško zrelost in da se brez kakršnih koli spon prepušča na eni strani razmišljanju o samem procesu ustvarjanja, ki ga predstavlja zrak, na drugi strani pa nezavednemu toku refleksij iz vsakdanjega življenja. Imenovati zrak predstavlja težnjo po določitvi nečesa ... Domov > Vse knjige > Leposlovje > Poezija > Imenuj zrak Imenuj zrak Bojan Sedmak.

Imenuj primere orografskih padavin po svetu in v Sloveniji. Konvekcijske padavine - zrak se segreva, zato je lažji in se dviga, - vlaga kondenzira IMENUJ ZRAK IN 1000 BOANOV.

POVEZANE KNJIGE