Grindelwaldova hudodelstva

Grindelwaldova hudodelstva - J. K. Rowling | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
J. K. Rowling
DIMENZIJA
4,62 MB
IME DATOTEKE
Grindelwaldova hudodelstva.pdf
ISBN
2400377126241

OPIS

Potovanje v Čarovniški svet se nadaljuje … Mogočnega čarovnika Gellerta Grindelwalda s pomočjo Salamandra Scamandra zaprejo. A kot je Grindelwald obljubil, uide iz ječe v New Yorku. Začne zbirati privržence, ki se jim niti sanja ne o njegovih resničnih nakanah: vzgojiti namerava čistokrvne čarovnike, s katerimi bo zavladal vsem nemagičnim bitjem. Salamandra Scamandra pokliče na pomoč Albus Dumbledore in ga zaprosi, da mu pomaga v boju proti Grindelwaldu. Ta privoli, a se ne zaveda, v kakšno nevarnost se podaja. V vse bolj razdeljenem čarovniškem svetu sta na veliki preizkušnji ljubezen in zvestoba med najboljšimi prijatelji in družino. Izvirni scenarij Grindelwaldova hudodelstva je druga od petih povsem novih pustolovščin izpod peresa J.K. Rowling, ki jo po vsem svetu poznajo po priljubljenih knjigah o Harryju Potterju. Dogajanje je postavljeno v leto 1927, nekaj mesecev po dogodkih iz knjige Magične živali. Ta skrivnostna in magična pripoved, ki se godi v New Yorku, Londonu, Parizu in celo na Bradavičarki, razkriva nenavadno novo poglavje čarovniškega sveta.

Dogajanje je postavljeno v leto 1927, nekaj mesecev po dogodkih iz knjige Magične živali. Izvirni scenarij Magične živali: Grindelwaldova hudodelstva je druga od petih povsem novih pustolovščin izpod peresa J.K. Rowling, ki jo po vsem svetu poznajo po priljubljenih knjigah o Harryju Potterju.

2018 14:29:20. Težko pričakovani drugi del franšize MAGIČNE ŽIVALI, ki sledi pustolovščinam Newta Scamanderja v kinih že novembra. Druga od petih povsem novih pustolovščin iz čarovniškega sveta avtorice J.K.

POVEZANE KNJIGE