Dihajte

Dihajte - Belisa Vranich | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Belisa Vranich
DIMENZIJA
11,51 MB
IME DATOTEKE
Dihajte.pdf
ISBN
9020342711500

OPIS

Preprosti revolucionarni 14-dnevni program za izboljšanje miselnega in telesnega zdravja. Miselne in telesne posledice modernega življenja, kot so povišan krvni tlak, spolna disfunkcija, prebavne težave in porušen imunski sistem lahko odpravimo z zavestnim nadziranjem svojega diha. Poleg tega lahko pravilno dihanje poveča nivo energije, pospeši celjenje ran, izboljša kognitivne sposobnosti in ohranja miselno ravnovesje.Dr. Vranich vam pokaže, kako lahko preprečite stres in bolezen ter izboljšate splošno kakovost življenja s preprosto vadbo dihanja, ki vam ne bo vzela več kot deset minut na dan. Dihajte združuje anatomijo, šport, psihologijo in čuječnost ter ponuja bralcu orodje, s katerim se lahko sam pozdravi od znotraj navzven, dih za dihom. Vsebuje vaje, ki jim je lahko slediti in bistveno izboljšajo nivo energije in miselno jasnost, vas pa naredijo bolj mirnega in srečnega.

Vsebuje vaje, ki jim je lahko slediti in bistveno izboljšajo nivo energije in miselno jasnost, vas pa naredijo bolj mirnega in srečnega. Sportwip: »Dihajte, sanjajte in z nami začutite korporacijski wellness«! Avtor upucelj — 17.10.2014 Startup Sportwip povezuje ljudi po celem svetu in poskrbi za ohranjanje zdravega življenjskega stila s pomočjo mobilnih in spletnih aplikacij, kot so Runkeeper, Endomondo in Nike+. Dihajte združuje anatomijo, šport, psihologijo in čuječnost ter ponuja bralcu orodje, s katerim se lahko sam pozdravi od znotraj navzven, dih za dihom. Vsebuje vaje, ki jim je lahko slediti in bistveno izboljšajo nivo energije in miselno jasnost, vas pa naredijo bolj mirnega in srečnega. Dihalnica je koncentrat krepčilnih in zdravilnih tehnik dihanja.

Hitra sprostitvena tehnika : globoko vdihnemo skozi nos, zadržimo sapo za približno 10 do 20 sekund in hkrati napnemo čim več mišic v telesu. Dihajte. Samo dihajte.

POVEZANE KNJIGE