Življenje med antiko in avantgardo

Življenje med antiko in avantgardo Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
10,58 MB
IME DATOTEKE
Življenje med antiko in avantgardo.pdf
ISBN
3087386054223

OPIS

Pričujoča knjiga je izšla v počastitev jubileja prof. Janeza Vrečka in je zasnovana kot zbornik raznolikih prispevkov njegovih nekdanjih študentk in študentov, ki delujejo danes na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani ter Monike Gawlak s šlezijske univerze na Poljskem, kjer je bil slavljenec gostujoči profesor. Prvi prispevek je napisal jubilantov dolgoletni prijatelj akademik Boris A. Novak. Zbonik pa uokvirjata intervju in profesorjeva bibliografija, ki ju je pripravila dr. Seta Knop.

Oddelek za primerjalno književnost in literarno teorijo. Evolucija in literatura: literarni darvinizem v precepu literarne vede.

Evolucija in literatura: literarni darvinizem v precepu literarne vede. Oddelek za primerjalno književnost in literarno teorijo.

POVEZANE KNJIGE