Umetnost postenja uma

Umetnost postenja uma - Jason Gregory | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jason Gregory
DIMENZIJA
10,16 MB
IME DATOTEKE
Umetnost postenja uma.pdf
ISBN
4176052183575

OPIS

Tehnike, s katerimi umirimo svoj um, so stare že več tisočletij, njihove izjemne učinke pa potrjuje tudi sodobna znanost. Vnesite v svoje življenje več miru s: starodavnimi vajami za sprostitev, metodo digitalnega razstrupljanja, preverjenimi načini, kako se otresti navezanosti na preteklost in pretirane skrbi za prihodnost in vedskimi, taoističnimi ter zenovskimi tehnikami, ki vam pomagajo izprazniti um in najti stik z vašo spontanostjo, intuicijo in ustvarjalnostjo.

Na prve sledove postenja naletimo pri starih Egipčanih (15. stoletje pr.

Število izposoj: 292. Sigla Naziv knjižnice ... Umetnost postenja uma : spiritualne vaje za razstrupljanje duha / Ven iz uma : o zvijačah gurujev, medsebojni prepletenosti in kozmični igri skrivalnic / The sorcerer's apprentice : Evald Flisar / Lokvanjev vrt : tibetanske pripovedke in obredni spisi / Ven iz uma.

POVEZANE KNJIGE