Umetnost postenja uma

Umetnost postenja uma - Jason Gregory | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jason Gregory
DIMENZIJA
12,77 MB
IME DATOTEKE
Umetnost postenja uma.pdf
ISBN
7362878368877

OPIS

Tehnike, s katerimi umirimo svoj um, so stare že več tisočletij, njihove izjemne učinke pa potrjuje tudi sodobna znanost. Vnesite v svoje življenje več miru s: starodavnimi vajami za sprostitev, metodo digitalnega razstrupljanja, preverjenimi načini, kako se otresti navezanosti na preteklost in pretirane skrbi za prihodnost in vedskimi, taoističnimi ter zenovskimi tehnikami, ki vam pomagajo izprazniti um in najti stik z vašo spontanostjo, intuicijo in ustvarjalnostjo.

23,90 ... Vsak otrok se rodi z določenimi sposobnostmi in nagnjenji! Prirojeni kapital pa kmalu i... *Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* ZNANOST IN ZNANJE NA SPLOŠNO 1.

Zenovske, taoistične in vedske prakse postenja uma V knjgi so predstavljene zenovske, taoistične in vedske prakse, ki nam pomagajo izprazniti um in postopoma vzpostaviti svoj naravni ritem življenja. Naučili ste boste, kako dati umu dovolj časa, da se resnično ... Umetnost postenja uma 23.90 € 22.70 € Tehnike, s katerimi umirimo svoj um, so stare že več tisočletij, njihove izjemne učinke pa potrjuje tudi sodobna znanost. Umetnost postenja uma.

POVEZANE KNJIGE