Ugibam, uganem!

Ugibam, uganem! - Zvezdana Majhen | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zvezdana Majhen
DIMENZIJA
11,4 MB
IME DATOTEKE
Ugibam, uganem!.pdf
ISBN
3180687439429

OPIS

Uganke otroke spodbujajo k razmišljanju in logičnemu sklepanju. Če to počnejo v družbi, je še bolj zabavno. Uganke so namreč odličen pripomoček tako za druženje, kot za napenjanje sivih celic.V bogato ilustrirani slikanici Ugibam, uganem! boste našli 95 ugank, zapisanih z velikimi tiskanimi črkami.Uganka za pokušino:V ČEVLJU MIRUJE,V USTIH CMOKA,VČASIH PA MAMIGRDO JEZIKA.

Rumi in kapitan Saša Pavček 25,95 ... V bogato ilustrirani slikanici UGIBAM, UGANEM! boste našli 95 ugank, zapisanih z velikimi tiskanimi črkami. Uganke otroke spodbujajo k razmišljanju in logičnemu sklepanju.

septembra oddaj v knjižnici, na naši spletni strani ali pošlji po pošti. STUDIO HIEROGLIF, d.o.o., 1230 Domžale J 58.190, DRUGO ZALOŽNIŠTVO, 01 72... REVIJA ZMAJČEK.

POVEZANE KNJIGE