Učno leto Morrigan Vran

Učno leto Morrigan Vran - Jessica Townsend | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

Jessica Townsend
Učno leto Morrigan Vran.pdf
8096314819383

Morrigan Vran je do dvanajstega rojstnega dne resda izničila svoje dolgoletno prekletstvo, uspešno opravila zahtevne in nevarne preizkušnje ter se pridružila najprestižnejši organizaciji v mestu: Čudežnemu društvu – a njeno življenje v skrivnem in čarobnem Nikdarju se šele dobro začenja.Morrigan komaj čaka začetek pouka in se veseli nenavadnih čudežnih predmetov in novih sošolcev. Toda ko ji neizprosna ravnateljica oklesti urnik in ji dovoli obiskovati samo dolgočasne ure zgodovine, se zdi, da ji Čudežno društvo želi na vsak način vcepiti prepričanje, da so čudežniki slabi. Za piko na i nekdo izsiljuje Morriganino skupino in proti njej obrne večino sošolcev. Tudi njen mecen Jupiter Sever nima časa zanjo, ker se mora ukvarjati s skrivnostnimi izginotji članov Čudežnega društva. V čudovitem Nikdarju, nekoč varnem pristanu, zdaj vladata strah in sumničavost … Je res pobegnila iz Zimskomorske republike, da bi postala najbolj osovražena deklica v Nikdarju?

izd. - Tržič : Učila International, 2019 (natisnjeno v EU).

Na tem forumu se nahajajo vsi potekli in aktualni bralni izzivi. Moderator: The Book Crusaders ... BRALNA ZNAČKA - PRIPOROČILNI SEZNAM KNJIG 7.