Tudi bog nas ne reši

Tudi bog nas ne reši - Damjana Kenda Hussu | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Damjana Kenda Hussu
DIMENZIJA
10,51 MB
IME DATOTEKE
Tudi bog nas ne reši.pdf
ISBN
6952270734205

OPIS

Hudomušna politična satira, ki se dogaja v izmišljeni deželi Abotniji, kjer živijo Abotneži. Vsaka primerjava z nami je zgolj naključna, vsebina je le refleksija na dogajanja pri nas in v svetu.Knjiga z iskrivimi dialogi, veliko domislicami, ki zabavajo, je grenko-sladka tolažba in ponuja smeh za razstrupljanje v teh čudnih časih. To je izdaja za tiste, ki so razočarani, jezni, a se še zmorejo smejati.O KNJIGI SO DEJALI:»Satira o politiki v neki sumljivo znani zeleni deželici, ki premore – satira, ne deželica, in seveda nikakor ne politika – sočnost, humor in zvrhano mero besednih iger.«- Peter Zupanc, pisatelj»Na smrt resna parodija med Abotneži, prebivalci države Abotinije, je refleksija dogajanj v podalpskem raju in še marsikje na svetu. Če ne spadate med tiste, ki se ne znajo šaliti na svoj račun, branje odsvetujem.«- Vita Mavrič»Vrnitev v Butale 21. stoletja. Izpopolnjeno brezumje, ki temelji vse prej kot na nedolžni naivnosti.«- Mitja Rotovnik»Hudomušna politična satira, ki – čeprav izmišljena – ostaja aktualna tudi, ko se eni in isti zamenjajo na oblasti!«- Mateja Lebič»Waw, skoraj kot pri nas. Demokratična utopija na mračni strani Alp in Jadrana. Vsako naključje v knjigi je več kot naključje.«- Valter Kopačin

. .] svet tako ljubil, da je dal svojega edinorojenega Sina, da ne bi bil nihče, ki veruje vanj, pokončan, ampak bi imel večno življenje ... Mi pa smo čakali svobodo, čakali smo, da nas nekdo reši.

Zadnji žebelj v krsto zmajev je zabila Krka, ki je na medsebojni tekmi »ugasnila« luč in obstala v ligi, zmaji pa gredo v drugorazredno tekmovanje. »Niti živ bog ne reši Olimpije! Pridi in nas reši! To je krik človeka vsakega časa, človeka, ki čuti, da sam ne bo zmogel premagati težav in nevarnosti.

POVEZANE KNJIGE