Tapkaj in spremeni matrico

Tapkaj in spremeni matrico - Karl Dawson | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karl Dawson
DIMENZIJA
9,15 MB
IME DATOTEKE
Tapkaj in spremeni matrico.pdf
ISBN
4274667869619

OPIS

Karl Dawson, eden od največjih mojstrov EFT na svetu, in njegova učenka Sasha Allenby, ki je s pomočjo PVM in EFT premagala dve »neozdravljivi« bolezni, vam v knjigi Tapkaj in spremeni matrico predstavljata tehniko ponovnega vtiskovanja v matrico (PVM).Tehniki ponovnega vtiskovanja v matrico (PVM) bi lahko rekli tudi kar tehnika za ponovno zapisovanje preteklosti in preoblikovanje prihodnosti.V knjigi boste našli protokole za PVM, številne primere Karlovega in Sashinega dela s klienti in študije primerov veliko drugih izvajalcev, ki so uporabljali tehniko z neverjetnim uspehom. Ni pomembno, ali ste na področju EFT in PVM popoln začetnik ali pa prekaljen izvajalec, kajti knjiga vsebuje bogastvo virov, s katerimi lahko spremenite življenje sebi, klientom, sorodnikom in prijateljem, hkrati pa vplivate tudi na enotno polje energije.O AVTORJIHKarl Dawson je ustvarjalec ponovnega vtiskovanja v matrico, vrhunske tehnike energijske psihologije, ki združuje EFT z najnovejšimi odkritji kvantne fizike in novih znanosti. Kot eden od samo devetindvajsetih mojstrov EFT po svetu je Karl od leta 2003 med vodilnimi strokovnjaki na področju osebnostne rasti.Sasha Allenby je pomembno prispevala k razvoju ponovnega vtiskovanja v matrico. Pomagala je pri oblikovanju tehnik in protokolov ter jih tudi sama ustvarila nekaj. Je učiteljica PVM in EFT s certifikatom AAMET. V minulih letih je veliko delala s klienti, ki so prebolevali dolgotrajne in hude bolezni ter hude travme. Zdaj skoraj izključno usposablja in piše.

Vaš brskalnik ne podpira JavaScripta ali pa je ta izklopljen. Karl Dawson in Sasha Allenby: TAPKAJ IN SPREMENI MATRICO. Število strani: 336 - Format: 14 x 22 cm - Vezava: mehka.

Jezik Vrednost iskanja. • Tapkaj in spremeni matrico; Karl Dawson in Sasha Allenby • Tapkanje, revolucionarni sistem za življenje brez stresa; Nick Ortner • Tapkanje za lajšanje bolečin, Nick Ortner • Tapkanje za uspešno hujšanje in boljšo telesno samopodobo; Jessica Ortner … 24,00 € Tapkaj in spremeni matrico Karl Dawson in Sasha Allenby. V košarico.

POVEZANE KNJIGE