Shotaro

Shotaro - Maria Giulia Cotini | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maria Giulia Cotini
DIMENZIJA
6,24 MB
IME DATOTEKE
Shotaro.pdf
ISBN
2217336952664

OPIS

Shotaro je bil pameten in trmast, zato ni mogel sprejeti, da bi bila njegova največja želja – postati samuraj tako kot njegov oče – nedosegljiva. Shotaro je bil v resnici že od rojstva invalid in njegov oče se je odločil, da bo postal menih. Nato pa je v samostan prišel ronin, samostojni samuraj brez gospodarja, po imenu Kenwa, ki je bil pripravljen uriti celo Shotara.Toda ko strašni daimyovi vojaki opustošijo vas in njegov oče izgine neznano kam, postane Shotarovo življenje nepredvidljivo in vse je videti izgubljeno …V starodavni Japonski, ki sta jo prizadeli vojna in podkupovanje, zmore Shotaro pogumno in odločno dokazati, da za dobrega bojevnika ni pomembno, da ima popolno telo, temveč nekaj drugega.Nepozaben pustolovski roman iz ust prave bojevnice, tako v športu kot v življenju.O avtorici:Maria Giulia Cotini se je rodila leta 1980 in je že od rojstva invalidna: ne more hoditi, težave ima z rokami, vidom in sluhom. Že od zgodnjih let obožuje borilne veščine. Pri desetih letih je postala prva invalidna deklica, ki je v telovadnici trenirala karate skupaj z običajnimi otroki in se na kolenih učila borilnih tehnik. Počela je nekaj, kar je do tedaj veljalo za nemogoče. Že od nekdaj je navdušena ljubiteljica mitov in legend in je z odliko diplomirala iz zgodovine religij. Shotaro je njen prvenec.

That hadn't been the plan at all and now he has to adjust while dealing with the struggle of finding the ... Shotaro je bil pameten in trmast, zato ni mogel sprejeti, da bi bila njegova največja želja - postati samuraj tako kot njegov oče - nedosegljiva. Shotaro je bil v resnici že od rojstva invalid in njegov oče se je odločil, da bo postal menih. Shotaro je bil pameten in trmast, zato ni mogel sprejeti, da bi bila njegova največja želja - postati samuraj tako kot njegov oče - nedosegljiva.

He was also a friend of Tetsuo. 1 Appearance 2 Personality 3 Biography 4 Kaneda's Bike 5 Trivia Kaneda stands at near average height with short black hair and dark brown eyes.

POVEZANE KNJIGE