Razstrupite se obsojanja

Razstrupite se obsojanja - Gabrielle Bernstein | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gabrielle Bernstein
DIMENZIJA
11,9 MB
IME DATOTEKE
Razstrupite se obsojanja.pdf
ISBN
7518813680009

OPIS

Gabrielle Bernstein tokrat v svoji novi knjigi predstavlja jasen in aktiven postopek, s pomočjo katerega se lahko korak za korakom osvobodite prepričanj, ki vam onemogočajo, da bi živeli bolje. Razstrupljanje obsojanja je vzajemen postopek šestih korakov, ki se nanaša na duhovne principe iz besedila Tečaj čudežev, kundalini joge, tapkanja, meditacije, prošenj in metafizičnih učenj. Te principe je avtorica poenostavila, da jih lažje uporabljate in jih lahko delate vsak dan. Vsaka vaja je nadgradnja prejšnje, ki tako podprejo resnično zdravljenje. Ko se zaobljubite slediti postopku in postanete voljni obsojanje spustiti, se bodo tako obsojanje kot bolečina in trpljenje začeli raztapljati. Pritegnili boste natančno tisto, kar potrebujete, odnosi se bodo pozdravili, zdravje izboljšalo in čutili boste več varnosti in gotovosti. Vsaka ljubeča misel ustvarja čudež. Sledite tem korakom, da očistite vse blokade, razširite več ljubezni in živite čudežno življenje.

Lahko se povežemo z neomejenim virom ustvarjalne energije, da nas navdihne z zamislimi, prispeva modrost, prinese obilje in občutek svobode. NEOMEJENO VODSTVO VAM JE DOSEGLJIVO, KO SE PREDATE, DA GA SPREJMETE Logika, strah in omejitve so naju odrezali od povezave do ustvarjalnih možnosti in vodstva Vesolja. Ko sva se predala svoji resnični moči, so začeli prihajati čudeži.

Gabrielle Bernstein tokrat v svoji novi knjigi predstavlja jasen in aktiven postopek, s pomočjo katerega se lahko korak za korakom osvobodite prepričanj, ki vam onemogočajo, da bi živeli bolje. Razstrupite se obsojanja. Other Views.

POVEZANE KNJIGE