Pes je mrtev

Pes je mrtev - Borut Golob | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Borut Golob
DIMENZIJA
6,64 MB
IME DATOTEKE
Pes je mrtev.pdf
ISBN
2362924551949

OPIS

Pes je mrtev. In z njim pomirjujoča rutina. Prvoosebni pripovedovalec se, da bi se izvil iz te utesnjujoče tavtologije, usede na vlak, od koder se mu razpre panoramski razgled na deželo in na nedavno propadli razmerji. Obojega se loti z mrtvo hladno analizo, kar poraja humorne učinke. A nenadoma zgodba iztiri. Rodi se ljubezen. In z njo ljubezenski roman.

Ne da je to kakšno presenečenje - da je pes mrtev, kriči že naslovnica, s čimer namiguje na neki drug, ničejanski krik, ki je v ... Centralni register psov (CRPsi) Uprava za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin vodi Centralni register psov na podlagi 90. člena Zakona o veterinarskih merilih skladnosti..

Foto: Litera In mu je uspelo. Nadaljeval je z romanom Raclette s sirnim in plesnivim naslovom, v katerem njegov neustrašni premišljevalec, še bolj posmehljivec prav vsemu, nekako v slogu vesterna in podobnih žanrov odpujsa iz kadra..

POVEZANE KNJIGE