Meja kot metoda ali pomnoževanja dela

Meja kot metoda ali pomnoževanja dela - Sandro Mezzadra, Brett Neilson | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sandro Mezzadra, Brett Neilson
DIMENZIJA
7,68 MB
IME DATOTEKE
Meja kot metoda ali pomnoževanja dela.pdf
ISBN
7755347907459

OPIS

Kako bodo izgledale meje v našem stoletju? Kakšna bo njihova vloga v oblikovanju nacionalnih ekonomij in globalne družbene ureditve? Se bo povečevala njihova selektivna prepustnost, kjer bo vstop v razvite države omogčen samo izbranim, ali pa bodo postajale, kot trdita avtorja, vse bolj namenjene rekrutiranju nove delovne sile, ki bo ohranjala privilegije bogatega sveta?V knjigi Sandro Mezzadra in Brett Neilson dokazujeta, kako mejam v prihodnosti ne bo popuščala moč, pač pa bo, v nasprotju z še nedavnimi pričakovanji, naraščala njihova vloga v svetovni ekonomiji in socialni podobi naših družb. Knjiga z bogatim etnografskim gradivom, vključujoč nastajajoče azijske centre globalne moči, s kritičnim vpogledom in teoretsko preciznostjo nudi streznujoči vpogled v postmilenijsko, 21. stoletje.

MEJA KOT METODA ALI POMNOŽEVANJE DELA. Meja_kot_metoda_FINAL.indd 1.

Kako bodo izgledale meje v našem stoletju? ... Ta metoda preprečuje napake in podpira stalen napredek kakovosti. Metoda je sistem ...

POVEZANE KNJIGE