Meja kot metoda ali pomnoževanja dela

Meja kot metoda ali pomnoževanja dela - Sandro Mezzadra, Brett Neilson | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sandro Mezzadra, Brett Neilson
DIMENZIJA
3,81 MB
IME DATOTEKE
Meja kot metoda ali pomnoževanja dela.pdf
ISBN
1586054947571

OPIS

Kako bodo izgledale meje v našem stoletju? Kakšna bo njihova vloga v oblikovanju nacionalnih ekonomij in globalne družbene ureditve? Se bo povečevala njihova selektivna prepustnost, kjer bo vstop v razvite države omogčen samo izbranim, ali pa bodo postajale, kot trdita avtorja, vse bolj namenjene rekrutiranju nove delovne sile, ki bo ohranjala privilegije bogatega sveta?V knjigi Sandro Mezzadra in Brett Neilson dokazujeta, kako mejam v prihodnosti ne bo popuščala moč, pač pa bo, v nasprotju z še nedavnimi pričakovanji, naraščala njihova vloga v svetovni ekonomiji in socialni podobi naših družb. Knjiga z bogatim etnografskim gradivom, vključujoč nastajajoče azijske centre globalne moči, s kritičnim vpogledom in teoretsko preciznostjo nudi streznujoči vpogled v postmilenijsko, 21. stoletje.

Neilson, Border as Method, or, the Multiplication of Labor, Durham, NC, and London, Duke University Press, 2013. fake_placeholder_label_hidden fake_placeholder_label_hidden. znanj ali bolje predstav) podprta metoda psihoterapevtskega dela (1).

Bolj kot je nek gen izražen, večja bo količina fluorescentnega signala na točki, ki predstavlja zapis za ta gen. drugo območje zajema iste k o. ali drugo k o., je hkrati v okviru k.o., ki ga obkroža, zaradi topološke pravilnosti definiran tudi kot en poligon s parcelno številko 0.

POVEZANE KNJIGE