Lanica

Lanica - Karin Potočnik | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karin Potočnik
DIMENZIJA
6,9 MB
IME DATOTEKE
Lanica.pdf
ISBN
5065958926009

OPIS

Lana obstaja, je popolnoma resnična terierka, doma iz Škotskega višavja. Lanica v pravljici pa je pisateljičin drugi jaz in velikokrat je tudi obratno. Dogodivščine so zelooo literarnega značaja in obljubljajo obilo smeha.Tako v predgovoru h knjigi obljublja avtorica. Lanica je zelo zabavna psička, je vegetarijanka – purica vegetarijanka, saj najraje jé kombinacijo korenčka in purice, le da je bolj navdušena, ko ji lastnica postreže z več purice in manj oranžne zelenjave. Prisega na parfum Razpadajoča žaba, znamke Polje za bloki, je ponosna nosilka najvišjega kurjekrempljiškega odlikovanja, reda Puricin krempelj (ki si ga je prislužila po izvrstno izvedeni akciji »lov na roparja«) in neustrašna borka proti ptičji gripi. Ne mara, da nastopi trenutek »lanapustito« in da jo tišči lulat.Je življenje iz pasje perspektive tudi lahko pasje? Morda bo Lanica še najbolje odgovorila na to vprašanje.Zbirka kratkih zgodb, pisanih v pasjem notranjem monologu in z elementi preskakovanja pozornosti kot odgovorna dražljaje slušnega, vidnega in vonjalnega tipa, je primerna za vse ljubitelje majhnih kosmatincev, pa tudi za ljubitelje srednje velikih in ogromnih kosmatincev (pravzaprav bo navdušila tudi ljubitelje dlakavcev, ki mijavkajo). Resnice o živalski vrsti Homo sapiens sapiens so zgolj naključne, a povsem namerne. Pa pazite, da ne boste začeli lajati!

We are custom home builders with several options for floor plans and custom materials. We put the design and size of your home in your hands.

Discover the brand and Lancia city cars: the perfect balance of style, comfort and eco-friendliness. LANICA IATA ICAO Callsign NI LANICA Founded June 1945 (1945-06) Commenced operations 1946 Ceased operations 1981 Hubs Augusto C. Sandino International Airport Headquarters Managua, Nicaragua Líneas Aéreas de Nicaragua, operating as LANICA, was an airline from Nicaragua.

POVEZANE KNJIGE