Ko sva bila sama na svetu

Ko sva bila sama na svetu - Ulf Nilsson | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ulf Nilsson
DIMENZIJA
6,60 MB
IME DATOTEKE
Ko sva bila sama na svetu.pdf
ISBN
7499693304444

OPIS

Nekega dne se se v vrtcu naučil uporabljati uro. Devet, deset, ena, dve. Ob treh pride pome očka. Tokrat pa ga ni bilo. Kaj se je zgodilo?Ganljiva in zabavna zgodba o izjemni ljubezni med bratcema in neverjetni otroški iznajdljivosti in domišljiji.

Preberite tudi Izjava o varstvu osebnih podatkov. Ko sva bila sama na svetu Ulf Nillson / Založba Zala. Založba Založba Zala Avtor Ulf Nillson Prevajalec Danni Stražar Ilustrator Eva Eriksson Poezija/proza/dramatika proza Priporočena starost 3-6 let, 1.

Dva prijatelja, ki sta šla nekaj mesecev kasneje na isto turo z eno drugo agencijo sta imela slabo izkušnjo zadnji dan, ko so šli na Ijen in je nekaterim v ruzakih (ki so bili spravljeni v kombiju) zmanjkal denar. Ironično, glede na to, da sva sama ravno v Somaliji imela zelo podobno situacijo, ki pa se je za naju nekoliko bolje izšla. Po prijetnem pogovoru sva se odpeljala na letališče, kjer sva se ponovno združila s svojima potnima listoma.

POVEZANE KNJIGE