Jaz sam

Jaz sam - Sarival Sosič | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sarival Sosič
DIMENZIJA
5,21 MB
IME DATOTEKE
Jaz sam.pdf
ISBN
9349091773100

OPIS

»Če zaprem oči, če močno zamižim, mogoče celo zaspim, torej če takšna tema traja dalj časa, še vedno mislim, da ko bom odprl oči, bo vse drugače, marsikaj se bo spremenilo, ne bo več nikakršnega strahu, niti ne tesnobnosti ne raznovrstne žalosti, v grlu in prsih nobene zamolkle teže bojazni in mučnosti, pač pa se bo končno razjasnilo in razprostrlo lepo in prijetno, po mirnosti hrepeneče otroštvo, vstal bom vesel in željan sproščene igre, naposled bom izpod postelje radostno izvlekel zame čudežen podolgovat kartonski zaboj, poln igrač […]«

Glede na to, da sem igral dvoboj na turnirju za grand slam in da sem vodil z 2:0 v nizih, sem upal, da bodo protivnetna zdravila naredila svoje. Piše: Andrej Lutman. Sarival Sosič - Jaz sam .

Še danes od žene zahteva, da je hladilnik poln. V najcenejših supergah je treniral in ponavljal vsak Ronaldov gib.

POVEZANE KNJIGE