Filmski almanah 2017

Filmski almanah 2017 - Marcel Štefančič, jr. | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marcel Štefančič, jr.
DIMENZIJA
3,93 MB
IME DATOTEKE
Filmski almanah 2017.pdf
ISBN
9210681902013

OPIS

In še najboljših 15:Ameriška ljubica Close-up svobode, ki terja tekmo. Dunkirk Film o vojni, ki dela film. Iztrebljevalec 2049 Svet, v katerem se ljudje ne uprejo. Končni obračun Krvava roka prostega trga. Kvadrat Komedija liberalnega blefa. Manchester by the Sea Dobrim ljudem se dogajajo strašne reči. Mati! Kot bi David Lynch odprl Biblijo. Mesečina Bildungsroman o zorenju geja iz soseščine. Ona Posilstvo kot fantazija, seks in happy end. Rdeča želva Nič ni bolj protinaravnega od kapitalizma. Sledi v snegu Antigona v zmrzovalniku rasnih napetosti. Služkinja Rašomonski triler o rojstvu ženske. Ubijanje svetega jelena Srhljiva normalnost buržoazije. Zbeži! Kritika belskega liberalnega uma. Ženska, ki je odšla Mati revolucije.

Globoko oseben, ganljiv in poetičen, a kot britev oster filmski esej, ki prikaže ZDA skozi oči ikone gibanja za pravice temnopoltih, ... FILMSKI ALMANAH 2010 | 21. Akvarij.

Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev. ...

POVEZANE KNJIGE