Bazen

Bazen - Nataša Sukič | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nataša Sukič
DIMENZIJA
7,37 MB
IME DATOTEKE
Bazen.pdf
ISBN
2447881524168

OPIS

"Mama je nesmrtno zaljublejna v Rusijo, prepričana je, da bom kariero pianistke nadaljevala v Bolšoj teatru, vem, da bo tako, reče, če bom dobila golubajo, jo izsiljujem in si poskušam predstavljati veter, kako zvija vse tiste krivenčaste breze v ruski tundri in tajgi, in vse tisto ivje na premraženih drevesih in slavno srebrno modro rusko mačko, ki se ves čas smeji; ooo, Bolšoj teater in russkiye golubye koshki, se smehlja,potem lahko v miru tudi umrem, še reče mama v zanjo značilnem dramatičnem tomu."

Debelina tal je 0,35 mm, debelina sten pa 0,59 mm. Stabilna kovinska konstrukcija.

Koda artikla: 012140. AQUAGRAD • [email protected] • 041 661 390 Z bazeni Aquagrad si lahko pričarate raj kar na domačem dvorišču! Pri nas poskrbimo, da bo vaš bazen pravi tehnični čudež in ga boste z navdušenjem uporabljali še dolga leta. Moj bazen. Moja Obala.

POVEZANE KNJIGE