Ameriški holokavst - Osvajanje Novega sveta: drugi zvezek

Ameriški holokavst - Osvajanje Novega sveta: drugi zvezek - David E. Stannard | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
David E. Stannard
DIMENZIJA
3,16 MB
IME DATOTEKE
Ameriški holokavst - Osvajanje Novega sveta: drugi zvezek.pdf
ISBN
1447515952374

OPIS

David E. Stannard z neverjetnimi in grozljivimi detajli, ki jih izčrpno podpirajo novejše demografske, geografske in antropološke ugotovitve, opisuje uničevanje družb »Novega sveta« po prvem stiku z zahodno »civilizacijo«, ki je trajalo več ko štiristo let in ki se – na drugačne načine – marsikje dogaja še danes. Avtor naredi odličen pregled staroselskih kultur vseh treh Amerik, kakršne so bile pred letom 1492, ko so ladje Niña, Pinta in Santa María pristale na bregu otoka, ki so ga pozneje poimenovali San Salvador. Bralcu dá odličen kontekst za razumevanje vsega, kar se je v tem za domačine tragičnem spopadu zgodilo (neverjetno nasilje, bolezni) in kar je povzročilo največjo demografsko katastrofo v zgodovini človeštva.

Na voljo je tudi PRVI ... ZNANOST IN ZNANJE NA SPLOŠNO 1. LAVRIČ, Tomaž, Tolpa mladega Ješue.

S., 1918-2014 005 MENEDŽMENT 7. IRŠIČ, Marko.Communication wellness : new standards for quality communication in organizations.

POVEZANE KNJIGE