10 x 10 zapovedi za uspešen piar in dober javni nastop

10 x 10 zapovedi za uspešen piar in dober javni nastop - Andreja Jernejčič | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Andreja Jernejčič
10 x 10 zapovedi za uspešen piar in dober javni nastop.pdf

Se želite učinkovito predstaviti stranki, novinarju ali na konferenci? Katero vsebino izbrati? Kaj in kako povedati medijem, da vas slišijo? Predvsem pa, kako ob tem učinkovito, samozavestno in dobro nastopati brez treme?S knjigo 10 x 10 zapovedi za uspešen piar in dober javni nastop lahko v manj kot uri na enostaven način osvojite osnove piara in uspešnega sodelovanja z novinarji ter spoznate skrivnosti dobrega javnega nastopa. To je vaš nepogrešljivi priročnik, ki ga vzamete, predno greste na srečanje z novinarjem, na televizijo ali radio, na intervju ali konferenco, predno bi radi predstavili sebe, svoj izdelek ali storitev, predno se vam zgodi kriza, predno boste imeli nastop pred zaposlenimi, na kolegiju ali celo poroki, predno … Pred vami so vse ključne »zapovedi« uspešnega piara in dobrega nastopa, ki naj bi jih poznal vsakdo za uspešnejše življenje ne glede na delo ali poklic.

10 x 10 zapovedi za uspešen piar in dober javni nastop ... Za otroke in mladino; Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin @ Klemen Tonkli, 2016.

Knjiga: Biblija uspešnega piara. Knjiga: Uspešno sodelovanje z mediji (razprodano) Knjiga: Skrivnosti javnega nastopanja (razprodano) Koristni članki drugih avtorjev; Blog Je avtorica štirih knjig.