Ženska drugje

Ženska drugje - Maja Gal Štromar | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maja Gal Štromar
DIMENZIJA
11,20 MB
IME DATOTEKE
Ženska drugje.pdf
ISBN
3436291198295

OPIS

Ženska drugje je roman o treh zelo različnih ženskah: Slovenki Marjuti, nekoliko preobilni kuharici in nerealizirani ljubiteljici literature, Nemki Ute, lepotici, ki se iz koristoljubja poroči z direktorjem pogrebnega zavoda, ter prevajalki in tolmački Gundegi, Latvijki, ki je poklic, v katerem je uspela, ne veseli in se zato zateka k peki slaščic. Njihove zgodbe najočitneje povezuje kulinarika, ki je v vse pripovedi vpeljana skozi bogato in razvejeno metaforiko, da roman dobesedno »zadiši«, vse tri pa so tudi popotnice po notranjih ali zunanjih evropskih zemljevidih v iskanju razrešitve osebnih težav, pa tudi še odprtih ran polpretekle zgodovine.

Vpisan je v razvid medijev, ki ga vodi Ministrstvo za kulturo Republike Slovenije, pod zaporedno številko 1529. Njen roman »Ženska drugje« pripoveduje o treh zelo različnih ženskah: vse tri so tudi popotnice po notranjih ali zunanjih evropskih zemljevidih v iskanju razrešitve osebnih težav. Med knjižne platnice vas vabi Maja Moll. Miran Možina: "ŽENSKE IN MOŠKI DRUGJE: esej o knjigi Maje Gal Štromar Ženska drugje" 26 julija 2018; Miriam Drev: BRALEC NAJ SE ZAZRE V MEDVRSTIČJE, 7.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov! Družbena omrežja Spletna stran uporablja vtičnike Facebook, Twitter, Scribble in vtičnike ... Ženska drugje. Kultura in izobraževanje Maja Gal Štromar: Ženska drugje.

POVEZANE KNJIGE