Vaje za hrbtenico brez bolečin

Vaje za hrbtenico brez bolečin - Nikki Alstedter, Lora Pavilack | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nikki Alstedter, Lora Pavilack
DIMENZIJA
10,55 MB
IME DATOTEKE
Vaje za hrbtenico brez bolečin.pdf
ISBN
5438512182685

OPIS

Inštruktorici pilatesa Lora in Nikki sta vodilni v svoji panogi. Tisočim sta uspešno pomagali zmanjšati bolečine v hrbtu. Kako? Z gibanjem. Lora in Nikki v tej svetovni uspešnici predstavljata neprecenljive vaje in dejavnosti, s katerimi si boste učvrstili hrbtenico in ublažili bolečine. Izvedeli boste, kako telesna drža vpliva na vaše telo in čustva, odkrili dejavnosti, s katerimi boste vzravnali hrbtenico in omilili bolečine v vratu in križu, ki so posledica preobremenjenih mišic, ter ugotovili, kakšna je vaša naravna drža.

Ukrivimo hrbet, da bi se... Vaje za vrat. Po prenehanju bolečine začnite z vajami za vrat.

Čvrste mišice trupa so ključnega pomena za aktivnosti v življenju. Hrbtne in trebušne mišice uporabljamo pri opravljanju vsakodnevnih dejavnosti veliko bolj, kot bi si morda mislimo.

POVEZANE KNJIGE