Vaje za hrbtenico brez bolečin

Vaje za hrbtenico brez bolečin - Nikki Alstedter, Lora Pavilack | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nikki Alstedter, Lora Pavilack
DIMENZIJA
12,80 MB
IME DATOTEKE
Vaje za hrbtenico brez bolečin.pdf
ISBN
5146678472372

OPIS

Inštruktorici pilatesa Lora in Nikki sta vodilni v svoji panogi. Tisočim sta uspešno pomagali zmanjšati bolečine v hrbtu. Kako? Z gibanjem. Lora in Nikki v tej svetovni uspešnici predstavljata neprecenljive vaje in dejavnosti, s katerimi si boste učvrstili hrbtenico in ublažili bolečine. Izvedeli boste, kako telesna drža vpliva na vaše telo in čustva, odkrili dejavnosti, s katerimi boste vzravnali hrbtenico in omilili bolečine v vratu in križu, ki so posledica preobremenjenih mišic, ter ugotovili, kakšna je vaša naravna drža.

Po prenehanju bolečine začnite z enostavnimi statičnimi vajami, ki pomagajo ohranjati mišično moč v predelu rame, nato pa nadaljujte z zahtevnejšimi vajami za ramo. Bolečine v križu doživi vsakdo vsaj enkrat v življenju, kar 25% že med 30 in 50 letom starosti. Vzroki so različni, lahko so posledica predolgega sedenja ali nenadnega zasuka.

Polovični počepi. Polovični počepi so odličen način za krepitev mišic v kolenih, brez, da bi jih po nepotrebnem obremenjevali.

POVEZANE KNJIGE