Trije koraki do sreče

Trije koraki do sreče - Maja Debevc | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

Maja Debevc
Trije koraki do sreče.pdf

Tokrat sem spet spregovorila o stvareh, o katerih še nisem pisala, ker čutim, da ste pripravljeni sprejeti še več. Knjiga govori o poglobljeni najpomembnejši nalogi vsakega posameznika – kako se imeti zdravo rad …. o prejšnjih življenjih in kako povezati preteklost, sedanjost in prihodnost. Nadgradili bomo znanje o lahkotni manifestaciji in kreaciji. Odkrila sem, kakšni trije koraki so potrebni za spremembo svojega življenja. Poglobila sem znanje o vzorcih; kako se ustvarjajo in zakaj ob joku svojih otrok oz. druge osebe skočite v krč. Nagradili bomo teorijo in jos tisoč in enim nasvetom lahkotno izvajali v praksi. Predvsem pa razkrivam, čez kakšne preizkušnje grem sama in kako spreminjam svoje življenje. Ta knjiga je namenjena vsem, ki ste si želeli nekaj več! Delovni zvezek in skrbno izbrana vprašanja na 100 straneh, vas bodo vodila skozi knjigo Trije koraki do sreče in vam pomagala priti do vaših odgovorov o vzorcih.

druge osebe skočite v krč. Nagradili boste teorijo in jo s tisoč in enim nasvetom lahkotno izvajali v praksi. Pot do svetlobe Knjiga + Delovni zvezek 39,90 € 29,90 € Trije koraki do sreče + dnevnik z vprašanji 39,90 € 29,90 € Vprašanja do odgovorov - Trije koraki do sreče Trije koraki do sreče.

Filtri. Razvrsti po Press enter to collapse or expand the menu.