Tisoč darov

Tisoč darov - Ann Voskamp | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ann Voskamp
DIMENZIJA
7,93 MB
IME DATOTEKE
Tisoč darov.pdf
ISBN
1141178782762

OPIS

Živeti bolj polno prav tam, kjer ste.Otopelost, žalost, bolezni, naglica, obveznosti … Vse to je zarezalo v srce Ann Voscamp, Kanadčanke, kmetove žene in matere šestih otrok. Tudi Ann je zahrepenela po sreči, svobodi in lepoti. Ugotovila je, da je polno življenje mogoče prav tam, kjer je. Kjerkoli že je vsak od nas. Ni treba po nakupih, ni treba na potovanje. Ključ do polnega življenja je našla v zahvaljevanju. Zahvaljevanje rodi radost in nam dá moč, da se spoprimemo s težavami in se veselimo v dobrem.Eucharisteo, zahvaljujem se.

V tej raznolikosti darov in srečanj, po katerih zori notranja povezanost, ima Bog svoje bivališče. (papež Frančišek, AL 315) Kaj velja za najdražjo hrano in pijačo na svetu? Na primer hamburger za okoli 600 evrov, pa tortica za tisoč ali pa koktajl za 25 tisoč evrov.

zaljubljena v glasbo, kvačkanje, ustvarjanje, dolge večere, rana jutra ... Več kot sto tisoč evrov darov Sobotne pustne iskrice. View Larger Image; Jure Sešek, Stotisočkrat hvala! (Vir: Radio Ognjišče) "Ljubezen je res do konca iznajdljiva!" Uradno smo Pustno Sobotno iskrico sklenili v soboto, darovanje prek spleta pa omogoča, da svoj dar oddajo tudi tisti, ki jih morda takrat ni bilo v naši družbi.

POVEZANE KNJIGE