Tisoč darov

Tisoč darov - Ann Voskamp | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ann Voskamp
DIMENZIJA
10,77 MB
IME DATOTEKE
Tisoč darov.pdf
ISBN
3848583339938

OPIS

Živeti bolj polno prav tam, kjer ste.Otopelost, žalost, bolezni, naglica, obveznosti … Vse to je zarezalo v srce Ann Voscamp, Kanadčanke, kmetove žene in matere šestih otrok. Tudi Ann je zahrepenela po sreči, svobodi in lepoti. Ugotovila je, da je polno življenje mogoče prav tam, kjer je. Kjerkoli že je vsak od nas. Ni treba po nakupih, ni treba na potovanje. Ključ do polnega življenja je našla v zahvaljevanju. Zahvaljevanje rodi radost in nam dá moč, da se spoprimemo s težavami in se veselimo v dobrem.Eucharisteo, zahvaljujem se.

Močno hupanje za voznikom, ki ni speljal pravočasno s semaforja, je le en pokazatelj nervoze … Za 400 tisoč evrov lahko kupite hišo (oziroma več teh) ali pa jih porabite za tritedenske počitnice. Najnovejša v ponudbi ekstravagantnih počitnic za tiste, ki so bili že povsod ter preizkusili in kupili vse, kar se je dalo preizkusiti in kupiti, je tritedensko potovanje, na katerem prespite ... Obe družbi naj bi za izvedbo komunikacijske strategije po prvotnih načrtih dobili 121 tisoč evrov, nato se je projekt podražil na 268 tisoč evrov, po zadnjih izračunih pa naj bi jima ministrstvo plačalo 340 tisoč evrov.

Kjerkoli že je vsak od nas. Ni treba po nakupih, ni treba na potovanje. Knjiga Tisoč darov me je že pri prvem branju nagovarjala stran za stranjo.

POVEZANE KNJIGE