Razmišljanja za vsak dan

Razmišljanja za vsak dan Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Razmišljanja za vsak dan.pdf
1132678196005

Gre za knjigo razmišljanj članov AA za člane AA. AAjeci razmišljajo o aktualnih vprašanjih AAjevske literature. Po eno razmišljanje za vsak dan v letu.

Jožefine Bakhita, obrača na vse, ki delajo proti trgovini z ljudmi in so danes duhovno združeni v tem Svetovnem dnevu molitve, ki ima tudi poseben ... Nasveti in razmišljanja. Čeprav računalnik in spletne tehnologije uporabljamo vsak dan, se namreč vedno najdejo pasti, v katere lahko zaide nič hudega sluteči uporabnik.

Pri Založbi Ognjišče je izšla prenovljena in razširjena izdaja Svetnik za vsak dan avtorja Silvestra Čuka. Gre za dve knjigi, ki imata po več kot 400 strani. Svetopisemski odlomek za vsak dan Te kratke odlomke dan za dnem berejo pri skupnih molitvah v Taizéju.