Prigode veverice Peri

Prigode veverice Peri - Felix Salten | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Felix Salten
DIMENZIJA
3,50 MB
IME DATOTEKE
Prigode veverice Peri.pdf
ISBN
8839506899488

OPIS

Med mladimi bralci je spet vse več zanimanja za pristne, stvarne zgodbe o živalih v njihovem naravnem okolju, zato knjiga prihaja ravno ob pravem času.Ta knjiga odpira veliko okno v pisani svet gozdnih živali in rastlin; razgrinja gozd z njegovimi štirinožnimi in pernatimi prebivalci skozi vse štiri letne čase, od ene do druge pomladi. Avtor spremlja življenje živali in rastlin v veličastnem ritmu narave. Prikazuje ga z zornega kota živali; to daje bralcu občutek, da bere izviren, živ naravoslovni učbenik. Ob pristnih opisih živali, njihovih navad in zapletenih medsebojnih odnosov nevsiljivo vstopa v njihov, za današnjega človeka skrivnostni svet.Glavno vlogo ima mlada in bistra veverička Peri in njen prijatelj veveriček Por. Med njima se po mnogih preizkušnjah v naročju prebujene pomladi vname ljubezen in spleteta si skupno gnezdo, svoj novi dom na mogočnem hrastu. Ob njiju se skozi razgibano dogajanje v pripovedi zvrsti cela vrsta gozdnih prebivalcev; od majcene krvoločne rovke do srn in ponosnih jelenov, od ljubkih siničk do sokolov in mogočnega orla, kralja gorskih prostranstev, ki nekoč kakor pomotoma prijadra v nižinski svet …

Prebrano zapisuj v bralni seznam, odrasli pa naj s podpisom potrdijo, da si res bral(a).Vpiši svoje podatke na hrbtno stran seznama in ga najkasneje do 10. septembra oddaj v knjižnici, na naši spletni strani ali pošlji po pošti. Knjige ARA založbe odkrivajo, kako si kot duša izberete življenje, srečno, ustvarjalno in zdravo živite, in kaj je po smrti. Editions for Perri: (Hardcover published in 1938), 1442487607 (Paperback published in 2015), (Kindle Edition published in 2015), (Hardcover published in ... Priloge in prikuhe ponavadi niso samostojne jedi, zato jih ponudimo poleg glavnih jedi.

Prevzem v Ljubljani ali po pošti. Prigode veverice Peri 6 - 9 let. 12.

POVEZANE KNJIGE