Potrebujem tvojo ljubezen - je to res?

Potrebujem tvojo ljubezen - je to res? - Byron Katie, Michael Katz | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Byron Katie, Michael Katz
DIMENZIJA
5,17 MB
IME DATOTEKE
Potrebujem tvojo ljubezen - je to res?.pdf
ISBN
2183256589253

OPIS

Kako prenehati iskati ljubezen, odobravanje in spoštovanje ter jih začeti odkrivati? V knjigi Potrebujem tvojo ljubezen - je to res? boste podrobno preučili, kaj pri prizadevanju za ljubezen in spoštovanje sploh deluje in kaj ne. Pomagala vam bo odkriti pot, kako postati srečnejši v ljubezni in učinkovitejši v vseh odnosih, ne da bi vam bilo treba zavajati ali manipulirati.Kar se boste naučili tu, bo prineslo zadovoljstvo v vse vaše odnose: romantično ljubezen, zmenke, zakon, vzgojo otrok, službene odnose in prijateljstva. Vsi se strinjamo, da je ljubezen čudovita, razen takrat, kadar je brezupna. Ljubezen je vzrok za trpljenje večine, vse življenje si jo prizadevajo najti, jo zadržati ali preboleti. Poleg ljubezni se ljudje precej ukvarjajo še z odobravanjem in spoštovanjem.Številni si tako že od otroštva neutrudno prizadevajo zanje, za kar porabijo večji del svoje energije. Preizkušajo različne možnosti, da bi bili opaženi, da bi ugajali, da bi naredili vtis in da bi si pridobili ljubezen drugih. Mislijo, da je to pač del življenja. To naprezanje lahko postane tako utečeno in neizprašano, da ga niti ne opazimo več. Izprašajte vsa vaša prepričanja, ki jih imate o ljubezni, in spoznajte ljubezen samo!

Helen Fisher, je prvič izšlo v devetdesetih letih, sedaj pa je v novi izdaji temeljito prenovljeno in dopolnjeno. Anatomija ljubezni; Helen Fisher Fisherjeva je v Anatomiji ljubezni sistematično zbrala in uredila podatke, ki jih je pridobila iz vzorca več deset tisoč moških in žensk, ki so odgovarjali na vprašanja o ... Mirela Smajič Zuber iz založbe Primus je z Jasmino prečesala knjižni izbor te jeseni s skupno rdečo nitjo, večno tematiko, ljubeznijo.

Številni si tako že od otroštva neutrudno prizadevajo zanje, za kar porabijo večji del svoje energije. Potrebujem tvojo ljubezen - Je to res?, Katie Byron. 12/9/2019 0 Comments Ste že slišali za t.i.

POVEZANE KNJIGE