Pogovori z Erosom

Pogovori z Erosom - Lucija Luči Mulej Mlakar | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lucija Luči Mulej Mlakar
DIMENZIJA
10,41 MB
IME DATOTEKE
Pogovori z Erosom.pdf
ISBN
3388995862877

OPIS

Mar je srečanje z Erosom res eno takšnih, ki nas za vedno spremeni? Avtorica Lucija Luči Mulej Mlakar v knjigi Pogovori z Erosom pravi, da Eros išče le najpogumnejše, da jim šepeta večne skrivnosti.Avtorica Lucija Luči Mulej Mlakar nas v knjigi na prefinjen način usmerja, da se vprašamo, kateri jezik govorimo. Je to jezik ljubezni ali jezik moči?Avtorica kot sociologinja in antropologinja v slovenskem prostoru utrjuje poslovno antropologijo ter menedžment osebnosti, ki je nadgradnja raznih oblik procesiranja človeških vsebin.

KOŠIR, Matevž. Skrivnost lože, Narodni muzej Slovenije, Ljubljana, 11.

maj ob 18.uri - Dogodki - Sensa.si. Mar je srečanje z Erosom res eno takšnih, ki nas za vedno spremeni? ... Izredna profesorica in doktorica sociologije znanosti, poslovna antropologinja, svetovalka in avtorica uspešnic Skrivnost - zakaj ne deluje pri vas, OnKraj RazKritja ter Heroji, Pogovori z Erosom.

POVEZANE KNJIGE