Knjiga strahu ali kako mi je ime

Knjiga strahu ali kako mi je ime - Barbara Stegel | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Barbara Stegel
DIMENZIJA
8,64 MB
IME DATOTEKE
Knjiga strahu ali kako mi je ime.pdf
ISBN
4476584700336

OPIS

Barbara Stegel je magistrica poslovnih ved in uspešna poslovna ženska, vendar zase pravi, da je po duši dama potepuh, iskalka od nekdaj. To je je pognalo v svet, od Sibirije do Kitajske, od Indije do Amazonije pa spet nazaj na domačo kmetijo v bližini Postojne. Knjiga strahu je njen prvenec, kjer popisuje svoje potovanje v iskanju sakralnega skozi prvoosebne, navdihujoče in transformativne izkušnje, ki prvine religije nadgrajujejo z izkušnjami tisočletnih šamanskih veščin in znanj.Prvinska ljudsta so jo očarala, saj po njenih besedah še vedno znajo preprosto in obenem sofisticirano črpati iz narave in ji tudi vračati, vrtijo ekološki krog in imajo etičen odnos do vsake stvar, zato njihovo družbo nekoliko idealizirano ocenjuje kot predideološko in hkrati postideološko družbo. Na svojih potovanjih se pogumno prepusti prvinskim izkušnjam in skozi starodavne šamanske prakse odkriva samo sebe. V knjigi do obisti iskreno opiše izkušnje in vizije, hkrati pa pozorno motri dogajanje in jih razumljivo ter iskreno ubesedi."Odstiranje lastnih zaves nam daje možnost, da smo bolj iskreni, lahko več prispevamo skupnosti, ki ji pripadamo, smo notranje bogatejši, imamo več ljubezni zase in druge ter posledično več življenjske moči."

„Mačka kojoj nikada nisam dala ime", knjiga je u kojoj Šabić piše o ratu u BiH. ...

februarja 2018 ob 18.uri vas v mesecu kulture v čitalnici Knjižnice Bena Zupančiča Postojna vabijo na predstavitev knjige »Knjiga strahu ali kako mi je ime« iskanje sakralnega skozi starodavna znanja, prvenec Barbare Stegel. #Knjiga strahu ali kako mi je ime. Sobota.

POVEZANE KNJIGE