Kako živeti v obilju?

Kako živeti v obilju? - Jasmina Kandorfer | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jasmina Kandorfer
DIMENZIJA
3,13 MB
IME DATOTEKE
Kako živeti v obilju?.pdf
ISBN
7813092973505

OPIS

Ne tisto, kar je tvoj poklic ... tisto, za kar si poklican bi moral delati!Čas zase, za otroke ali za sprostitev postaja luksuz, ki si ga marsikdo ne more privoščiti?! Se vam zdi, da se je po pomoti zgodilo to, da ima 1% ljudi v lasti 99% odstotkov resursov? Je to naključje?Dobesedno naščuvani smo drug proti drugemu in proti samemu sebi! Čas je, da nehamo delati proti sebi ampak ZA SEBE! Vsak si zasluži živeti v obilju!Knjiga Kako živeti v obilju? vam ponuja zavedanje in razumevanje glavnih vzrokov za uspeh, povprečnost ali propad na denarnem področju, pa tudi v osebnem življenju.S pomočjo praktičnih energijskih tehnik pa boste lahko začeli aktivno vplivati na vašo prihodnost, tako na osebnem kot finančnem področju.Kajti imate izbiro! Zdaj pa so tukaj tudi praktična orodja. Knjiga uči živeti obilje, med drugim pa boste v njej izvedeli tudi:- Zakaj ne živimo v obilju?- Kakšen je pravi obraz bogastva?- Kako najti izhod iz strahu in živeti v obilju?- Je denar dober ali slab?- Kako obvladovati energijo denarja?- Katera je prava motivacija za pridobivanje denarja?- Katera prepričanja nas omejujejo, da ne živimo v obilju?- Kaj je največ, kar mi lahko denar nudi? Je to varnost?- Kako živeti kot milijonar, brez da bi imel milijone?- Kako zaživeti življenjsko poslanstvo?- Kdaj veste, da ste na pravi poti do obilja?- Če je moje finančno stanje rezultat, kateri vzrok spremeniti, da bi ga bilo več?- Katere tehnike in metode uporabljati, da bi denar prihajal pogosto in z lahkoto?- Kako je moja sampodoba in lastna vrednost povezana s tem, koliko denarja imam?- Kaj sporoča moj rokopis in podpis?- Kako urediti dom, da privabim blaginjo v svoje življenje?- Katere barve in števila mi prinašajo obilje?- Kateri obred narediti ob polni luni za privabljanje bogastva?- Kako izstopiti iz kroga žrtev in začeti živeti?- Kako pametno postaviti cilje in jih tudi doseči?- Česa farmacija in kozmetična industrija ne želi, da izvem?

V knjigi boste dobili celostne odgovore in orodja, ki jih že dolgo iščete. Kaj je v življenju zares vredno in katere stvari so samo nadomestki sreče, veselja in zadovoljstva? Kako živeti v obilju? Ne tisto, kar je tvoj poklic ...

Kandorfer, Jasmina. Vrsta gradiva - priročnik ; neleposlovje za odrasle - priročnik ; neleposlovje za odrasle Svetopisemsko načelo: »Vem, [...] kako živeti v obilju in kako trpeti pomanjkanje.«.

POVEZANE KNJIGE