Kako ozdravimo s hrano

Kako ozdravimo s hrano - Michael Greger, Gen Stone | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael Greger, Gen Stone
DIMENZIJA
4,64 MB
IME DATOTEKE
Kako ozdravimo s hrano.pdf
ISBN
6394824486717

OPIS

Odkrijte živila zoper bolezni, ki terjajo največ življenj!Zdravnik, ki je napisal to knjigo in po svojem pisanju tudi živi, zatrjuje, da je večino smrti zaradi bolezni mogoče preprečiti. Naša prehrana je vodilni vzrok prezgodnje smrti in vodilni povzročitelj vseh naših bolezni.Na skoraj šeststo straneh so zbrani nasveti, kako naj se s hrano zdravijo ljudje s koronarno srčno boleznijo, s pljučnimi boleznimi (pljučni rak, KOPB in astma), z možganskimi boleznimi (kap in Alzheimerjeva bolezen), z raki prebavil (debelega črevesa ali danke, slinavke in požiralnika), z okužbami dihal in krvi, s sladkorno boleznijo, z visokim krvnim tlakom, z boleznimi jeter (ciroza in rak), krvnim rakom (levkemija, limfom in mielom), z ledvičnimi boleznimi, z rakom dojk, s samomorilnimi nagnjenji, z rakom prostate, s Parkinsonovo boleznijo ter z boleznimi, katerih vzrok so zdravniki.

Naša prehrana je vodilni vzrok prezgodnje smrti in vodilni povzročitelj vseh naših bolezni. Jan 18, 2018 - Kako ozdravimo s hrano | Michael Greger - Če boste jedli po nasvetih iz te knjige, boste lahko odpravili več kot devetdeset odstotkov tveganja za sladkorno bolezen, več kot osemdeset odstotkov tveganja za srčni infarkt, za polovico boste zmanjšali tveganj Domov / Knjige / Zdravje / Zdrava prehrana in diete / Kako ozdravimo s hrano. Kako ozdravimo s hrano Odkrijte živila zoper bolezni, ki terjajo največ življenj! Ocenite izdelek.

O knjigi: Odkrijte živila zoper bolezni, ki terjajo največ življenj! Zdravnik, ki je napisal to knjigo in po svojem pisanju tudi živi, zatrjuje, da je večino smrti zaradi bolezni mogoče preprečiti. Naša prehrana je vodilni vzrok prezgodnje smrti in vodilni povzročitelj vseh naših bolezni. Kako ozdravimo s hrano.

POVEZANE KNJIGE