Duševno zdravje otrok današnjega časa

Duševno zdravje otrok današnjega časa - Anica Mikuš Kos | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anica Mikuš Kos
DIMENZIJA
6,99 MB
IME DATOTEKE
Duševno zdravje otrok današnjega časa.pdf
ISBN
5590756663088

OPIS

Razlogov za to, da z radovednostjo in zanimanjem vzamemo v roke knjigo Duševno zdravje otrok današnjega časa je lahko veliko. A vsaj trije pomembno izstopajo.Prvi je vsebina knjige: o duševnem zdravju otrok je treba pisati, govoriti, brati in si ga prizadevati ohranjati, ker je duševno zdravje današnjih otrok ključni temelj duševnega in siceršnjega zdravja otrok jutrišnje skupnosti in ker, kot ugotavlja v knjigi dr. Anica Mikuš Kos, skrb za duševno zdravje otrok prispeva k dobrobiti skupnosti.Drugi razlog je spoznanje, da duševno zdravje otrok ni nekaj samoumevnega in da so celo v okolju sorazmernega materialnega in siceršnjega blagostanja - morda pa prav zaradi njega - paradoksalno duševne težave in motnje pri otrocih v porastu, veliko in naraščajoče število nekaterih duševnih motenj v otroštvu in adolescenci pa predstavlja vedno večji izziv.Tretji razlog so seveda izjemne izkušnje avtorice dr. Anice Mikuš Kos in njeno strokovno in humanitarno delo in skrb za duševno zdravje otrok na različnih koncih sveta in v različnih nepredstavljivih okoliščinah.Dr. Anica Mikuš Kos očitno ne počne le dobrih del, pač pa napiše tudi dobro knjigo, za katero verjamem, da bo - čim bolj in čim večkrat odprta - našla pomembno mesto na mizah vseh, ki se jih duševno zdravje dotika, od zdravstvenega osebja in učiteljev do vseh ostalih, ki lahko s svojim delom prispevajo k skrbi za današnje zdravje otrok in za blagostanje jutrišnje skupnosti.... iz recenzije: dr. Kristijan Musek Lešnik

Za več informacij nas pokličite na 03 56 24 100, nam pišite na mail [email protected] ali obiščite naš Facebook profil. Smisel pogovora je razbremenitev otroka in iskanje najprimernejših izhodov, ki naj jih otrok, če je le možno, izpelje sam, tudi če se pri tem kdaj zmoti. S tem krepi svojo samozavest in kompetence, ki mu bodo kasneje v življenju koristile pri reševanju izzivov. Da je duševno zdravje enako pomembno kot fizično, ni nobenega dvoma.

Redna cena: 39,90 € O duševnem zdravju otrok je treba pisati, govoriti, brati in si ga prizadevati ohranjati, ker ... O duševnem zdravju otrok je treba pisati, govoriti, brati in si ga prizadevati ohranjati, ker je duševno zdravje današnjih otrok ključni temelj duševnega in siceršnjega zdravja otrok jutrišnje skupnosti. Razlogov za to, da z radovednostjo in zanimanjem vzamemo v roke knjigo Duševno zdravje otrok današnjega časa je lahko veliko. Razlogov za to, da z radovednostjo in zanimanjem vzamemo v roke knjigo Duševno zdravje otrok današnjega časa je lahko veliko.

POVEZANE KNJIGE