Čarobni odnos

Čarobni odnos - Jana Pristovšek | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jana Pristovšek
DIMENZIJA
11,20 MB
IME DATOTEKE
Čarobni odnos.pdf
ISBN
8799303803779

OPIS

Namen knjige je sprožiti proces samospoznanja, ki ni nikoli končan in pri nobenem enak. BREZPLAČNA POŠTNINA! Dober odnos je povezava med dvema ali več ljudmi, ki nas podpirajo in mi njih. Čarobni odnos, 2.

srčno vas vabim, da se mi pridružite v 6-mesečnem spletnem celostnem programu ČAROBNI ODNOS, ki je namenjen vsem ženskam, ki imate dovolj teorije in hočete vidne rezultate. Zaživite, zadihajte lažje in svobodneje v najkrajšem možnem času. Kaj vse se je zgodilo ljudem, ki so vzpostavili čarobni odnos: - so zadovoljnejši in srečnejši, - okrepilo se jim je zdravje in psihično so postali stabilnejši, - izboljšali so se odnosi s partnerjem in otroci, - samski so našli svojo sorodno dušo, - v službi so napredovali ali so jim povišali plačo, Čarobni dnevi v letu 2020 (30.

POVEZANE KNJIGE