Bodi ti, spremeni svet

Bodi ti, spremeni svet - Dain Heer | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dain Heer
DIMENZIJA
9,63 MB
IME DATOTEKE
Bodi ti, spremeni svet.pdf
ISBN
2971907210923

OPIS

Ta knjiga vam bo priskrbela niz praktičnih in dinamičnih orodij in procesov, ki vas bodo okrepili v védenju, kaj je res za vas in kdo resnično STE. Kaj če takrat, ko ste vi, lahko spremenite vse – svoje življenje, odnose, telo, denarno situacijo … in svet?V preteklosti, leta 2000, sem bil navidezno uspešen kiropraktik. Vendar sem bil pod površjem globoko depresiven. Prišel sem do točke, ko sem bil pripravljen končati vse skupaj. Vesolju sem dal šest mesecev … In potem, nenadoma, ko sem poskusil vse metode samopomoči in duhovne modalitete, ki sem jih lahko, sem se srečal z nečim, kar mi je spremenilo življenje – Access Consciousness.Access je sistem za odpiranje vrat čemur koli in vsemu, kar je mogoče v tem svetu. Daje vam dostop do vašega védenja, dinamično povečuje vaše zavedanje in zavest ter vključuje vse in ne sodi o ničemer.Prosim, védite, da za vas nimam odgovorov. Samo vprašanja. Samo vi veste, kaj je res za vas. Vabim vas, da skupaj z mano raziščete, kdo dejansko ste. Tako kot vaša, se tudi moja lastna pot do zavesti nadaljuje. Če ste pripravljeni, vas lahko ta knjiga vodi do tega, da ste vi in da spremenite svet. Je zdaj čas? Je to tisto, kar ste čakali?O AVTORJUDr. Dain Heer je mednarodni govorec in avtor, ki potuje po vsem svetu in facilitira napredne delavnice Access Consciousnessa. S popolnim dopuščanjem, skrbnostjo, humorjem in fenomenalnim védenjem ljudi navdušuje in vabi k več zavedanja.Znotraj Accessa je razvil edinstven energijski proces spreminjanja za posameznike in skupine, ki se imenuje Energijska sinteza bitja. Dr. Heer je pred tem napisal niz knjig s tematikami o utelešenju, zdravljenju, denarju in odnosih.

Če torej naletite na letak projekta LIFE IP CARE4CLIMATE, ga preberite, položite na zemljo, dodajte nekaj vode in pustite, da se s pomočjo sonca spremeni v številne marjetice. Vsako dejanje šteje, vsak dan Bodi ti, spremeni svet : (je zdaj čas?); Being you, changing the world Na srečanju vam bomo pokazali čisto nov enourni video z naslovom "Bodi TI, spremeni svet", ki ga facilitira dr.

Toda če bi vam nekdo povedal, da se lahko spremenijo v rože, bi si nemara premislili. Če torej naletite na letak projekta LIFE IP CARE4CLIMATE, ga preberite, položite na zemljo, dodajte nekaj vode in pustite, da se s pomočjo sonca spremeni v številne marjetice.

POVEZANE KNJIGE