Ali je kaj pošte zame?

Ali je kaj pošte zame? - Sabine Buchwald | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sabine Buchwald
DIMENZIJA
12,53 MB
IME DATOTEKE
Ali je kaj pošte zame?.pdf
ISBN
9415487058287

OPIS

Kaj se zgodi, če kar čez noč izgine možnost pogovora? Ga nadomestita molk in tišina? Delno prav gotovo.Lahko pa sežeš po papirju in pisalu ter napišeš pismo, ki je bilo med drugo svetovno vojno edina možnost, kako ohranjati zvezo med domačimi in vojaki na bojišču. Kaj vse je lahko predmet dopisovanja, razkriva desetletja stara družinska dediščina, ki je bila dolgo časa - ne da bi ji kdo posvečal posebno pozornost - shranjena v predalu neke omare v rodni hiši Franca Buchwalda.Sabine Buchwald v pričujoči knjigi z mnogih zornih kotov opazuje in komentira vojna pisma svojega deda Franca, ki jih je ta pisal kot vojak vermahta svoji ženi in v domačo Podjuno, in jih postavlja v koroški, slovenski in širši evropski kontekst.

Večina ponudnikov e-pošte zdaj podpira IMAP. Za ugotovitev, ali vaš račun uporablja IMAP ali POP, preverite stran z nastavitvami strežnika v nastavitvah računa. Pred časom me je Samo Mirnik v odgovoru na komentar na Facebooku vprašal, kaj je zame KPI.

december 2017 ob 16:02 Ali je kaj pošte zame? : vojna pošta 1938-1945 Kaj vse je predmet dopisovanja, razkriva desetletja stara družinska dediščina, ki je bi... *Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* Ali je kaj pošte zame? Vojna pošta 1938-1945.

POVEZANE KNJIGE