40 dni za obilje: Dvignite finančno vibracijo in postavite svojo vrednost!

40 dni za obilje: Dvignite finančno vibracijo in postavite svojo vrednost! - Špelca Morojna | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Špelca Morojna
DIMENZIJA
11,28 MB
IME DATOTEKE
40 dni za obilje: Dvignite finančno vibracijo in postavite svojo vrednost!.pdf
ISBN
6427660551119

OPIS

Ste pripravljeni, da spremenite finančno paradigmo in pričenete z delom svojega srca ustvarjati odlične prihodke?S knjigo in njeno redno uporabo boste izjemno izboljšali svoje življenje, kajti:lažje boste obvladovali svoje finančne tokove,pretok večjih količin denarja boste pričeli dojemati kot nekaj normalnega in vsakdanjega, mesečni stroški vam ne bodo več problem ampak normalna osnova, na kateri boste pričeli graditi novo poslovno zgodbo, z večjo gotovostjo boste postavljali IN zagovarjali svoje cene in svojo vrednost,zavedati se boste začeli lastne moči za sprejemanje obilja v svoje življenje,dojeli boste svoj sistem vrednot, po katerem živite, in tako boste vrednote, ki vam ne služijo več, spremenili v vrednote, ki vas podpirajo, ugotovili boste, kje še vedno živite tako, kot vas je sprogramirala vaša okolica, za svoje vzorce boste sprejeli odgovornost in jih ozdravljene pretvorili v svojo notranjo moč,dojeli boste, da je za uspeh potrebno uživati na poti in zdravo stremeti za cilji!40 dnevno popotovanje dr. Špelce Morojna DVIGNITE FINANČNO VIBRACIJO IN POSTAVITE SVOJO VREDNOST vas vodi skozi proces osvobajanja do finančne ustvarjalnosti in stabilnosti, ki vam bo prinesla to, kar ste želeli – uporabiti svoje darove za služenje v dobro sveta in ustvarjati odlične prihodke!

Obilje ni rezervirano le za izbrance, temveč za vse ljudi! Knjiga nam pomaga preseči prepričanje, "da ni dovolj za vse", ki nas zadržuje v stanju pomanjkanja. Torej, vse 3 knjige: 📖 POMAGAJTE NAJSTNIKU (in drugim ljudem okoli sebe) IZRAZITI JEZO 📖 📖 DVIGNITE FINANČNO VIBRACIJO IN POSTAVITE SVOJO VREDNOST - (40 dni za obilje za prebujanje vaše briljantnosti) 📖 📖 📖 SNEMITE MAVEC S SVOJE DUŠE (zbirka zgodbic, nekateri jo imenujejo "kurja juhica za poslovno dušo") skupaj stanejo ... Kaj se je pretekli teden dogajalo na instagram profilih znanih Slovencev? Janša in Snežič ohranjata stike, Alenka Bratušek ni v rudniku zaradi stavke, Milan Zver si utira pot, sin Rosvite Pesek v družbi poslovne boginje, Marko Vozelj kradel rože za Nušo Derenda, to pa ponujajo sodobni lepotilni saloni. Za komunikacijo s svojo publiko ti ne bo treba plačevati. ...

... je potrebno ... Energija wellness center.

POVEZANE KNJIGE